Milay 5 ay 5 gunluk oglum var 3 4 gundur ishali var hic bir sey yemiyor icmiyor,ara sira kusmasi var cok dil az Sizce rotavirus ola bilirmi?
ebozbey Milay 11 aylık iken bizim de oldu 1 hafta ishal ama 3 4 bez bir anda üst üste ishal yapıyor kusmaya başladı yemiyor içmiyor saatlerce aç kaldı götürdük tesstte rotavirus çıktıama aşısı yaptirdigimiz için hafif atlattı yoksa hastaneye bile yatirirlardi
Gmze1998 Milay susuz bırakma genelde rotavitus kan tahlili yapılır böyle konuşur doktorlar çünkü Mayıs ayninda kızımda vardı belirtiler hemen kan tahlilini yaptılar ve geçen hafta usutmustu çok kustu iğne ve serum yapıldı bence doktora götür rotavius öyle hafife alınacak birşey değil
Storymoon Milay hemen yaptır daha fazla ilerlemesin canım benim kuzenim olmuştu bebekken çok kötü oldu zor iyileşti
Bgmgnr Storymoon şuan rotavirüs aşısı yaptıramaz ilk dozu 3. Aydan sonra yapılmıyor ilk dozu yaptırmadı ise geç kalmış artık aşı yapılamaz @Milay bolca sıvı ve emzirme şuan başka birşey yapamazsınız bir ilacı yok allah korusun çok ilerlerse hastaneye yatış yaptırıp sıvı takviyesi yapılabir birtek siz zorlada olsa bolca emzirin ya da mama içiyorsa bolca vermeye çalışın su berin doktorunuza sorun müsade ediyorsa bir miktar su verin
Milay Bgmgnr mamayla besleniyor uykuya daldiqinda veriyorum 180 cc bazen oluyor oylede icmiyor.Bazen oluyor iciyor Su bile icmiyor kasikla 3 4 kasik zorla veriyorum.Doktorum bir ilac soyledi az sonra onu vericem
Bgmgnr Milay çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebekler, çocuklara veya yetişkinlere göre her şeyi çok daha çabuk atlatıyor kısa zamanda düzelir inşallah
Hayal0101 Milay geçmiş olsun sizinki rotavirüs olsaydı eminmki ilk günden hastaneye giderdiniz gümde 20 defa yaptığını hatırlıyorum kızımın 😬
Eserr-80 Hayal0101 aynen oyle su an o durumdayiz cok sükur bizimkinde ates ve kusma yok sadece ishal ve istahsizlik günlük serum yiyoruz sivi kaybi yasamamak için cocugum 5 günün icinde küçücük geliyor gözüme kimseye yasatmasin