mavikalpefe124 Merhaba anneler. Biz bebelac gold 1 kullanıyorduk şimdi golden goata geçmek istiyorum doğru mu istiyorum ? 😄 gold 2 den devam mı edeyim yoksa
alyaninannesiii60 mavikalpefe124 bebelac gold nasıl doyurucu mu varya kilo aldırıyor mu neden değiştirmek istiyorsunuz bende hippden gold mamasına geçmeyi düşünüyorum
Dilruba_1 mavikalpefe124 ben aptamilden golden goat a geçtim aptamil çok katkılı içeriğini beğenmiyorum golden goat zaten araştırdıysanız temiz içerikli güzel bir mama
mavikalpefe124 alyaninannesiii60 biz çok memnunuz. Hiçbir mama yaramadı gold yaradı ne gaz ne sindirim sorunu hiçbiri yok. Mis gibi mama.
mavikalpefe124 yaprak_34 keçi sütü il 6 ay acaba sindirimi zor olur mu dedim şimdi de hani haliyle 6 yı doldurdu artık keçi sütü versem sorun olur mu açısından sordum aslında daha faydalı olduğu söyleniyor ya o yüzden.
yaprak_34 mavikalpefe124 ben 5 buçuk aylıkken başladım şuan 16 aylık sindirim de problem yaşamadık .Golden goat kullanıyoruz .5 buçuk aylığa kadar sadece anne sütü almıştı
mavikalpefe124 yaprak_34 bizde sadece 3.5 ay anne sütü alabildi. Mama geliştirici güzel bi mama olsun diye sorunca öneri olarak goat ı duydum işte. Sanırım kötü yorum yapanda yok olmucak gibi de
NazmiyeE yaprak_34 keçi sütü 1 yaşından önce verilmez diyorlar.Benim oğlumda 5,5 aylık Aptamil comformil kullanıyordum fakat laktoz alerjisi oldu golden goat içerik açısından dikkatimi çekiyor.Bir sorun yaşadınız mi golden goat da?
Dilruba_1 NazmiyeE ben de kullanıyorum 2 numarasına geçeceğiz keçi sütü proteinlerinden elde edilmiştir temiz içerikli katkısız gelişimde de çok etkili bir mama bi şans verin derim
Kubra-34 1 yasindayiz bizde golden goat kullaniyoruz ama tadi guzel degil hic sevmedi oğlum muzla vs tadlandiriyorum