masalbebegimmm Kızlar saframda taş ve çamur var bugün gastroentorojiye gittim ameliyat olacaksın dedi ameliyat nasıl geçiyor ne gibi sıkıntılar oluyor sonrasında sıkıntı oluyormu ne kadar sürede iyi oluyoruz ve safrayı tamamenmi alıyorlar
gamsse0 masalbebegimmm Canım benimde hamileliğimde saframda taşlar çıktı doğum yaptım 45 gün sonra safra ameliyatı oldum bi kaç güne 1 ay olacak ameliyat olalı hiç merak etme cok kolay bi ameliyat cok Şükür 3-4 güne toparlarsın hemen ilk gün biraz zor çünkü içine gaz doldurularak yapılan bi ameliyat bi kaç gün gaz sancısı çekiyorsun ne kadar cok yürürsen gazını çıkarırsan o kadar çabuk iyileşiyorsun hemen ol kurtul ve safrayı tamamen alıyorlar
Papatya2636 masalbebegimmm bende burda durayım benimde var korkuyorum arkadaşım safra taşını aldırdı enfeksiyondan vefat etti hiç cesaretim yok😭
Limonzeytin41 masalbebegimmm ben 2009 yılında safra kesesini almşlardı çamur ve çok fazla taş var diye. Kapalı amelyt olmştm sonrasnda 3 hafta baya skntı çekmştim yatp kalkmak oturmak konusunda ağrılarm fazlaydı sgarada içtğm için fazla öksürüğm oluyodu oda zorluyodu tabi beni. Başkada skntı yaşamadım.
Mutluanne06 masalbebegimmm bende doğumdan 3 ay sonra oldum ameliyattan hiç korkma o ağrıyı cekmektense ol derim ağrısı normal doğumdan beter.
masalbebegimmm gamsse0 olucam gibi gözüküyor yarına randevu aldım ve benim doğumum sezeryan oldu sorun olurmu acaba
masalbebegimmm Papatya2636 Allah rahmet eylesin başınız sağolsun benimde enfeksiyonum var hamileliktede çok ağır geçti hala var
gamsse0 Papatya2636 Başın sağolsun canım. Maalesef arkadaşın böyle bi şey yaşamış cok üzücü ama herkeste böyle bi şey olacak diye bi şey yok tedavini olmalısın vadesi dolana yapacak bi şey yok her şey Allahtan 🥺
gamsse0 masalbebegimmm Bende sezeryan oldum 45. Gün ameliyat oldum korkma ol kurtul taşlar orda durdukça kötü şeylere sebebiyet verebilir canım doktorun daha iyi anlatır ilk 3 günden sonra yavaş yavaş toparlarsın inşallah ama yanında bakanın edenin olsun mutlaka
Yaprakanni masalbebegimmm eşim oldı bir haftada hiç bseyi kalmadı o skıntıyı çekmeyin bian once olun. Bir gece hastenede yatıyorsunuz okadar