Alpingoo Oğlum hemen hemen 1 aydır hep huzursuz ne gunduz ne gece uykusu kalmadi elleri hep agzinda agiz suyu cok akiyor. Sizce bunlar dis mi? (3 ay 27 günlük)
Buuycu Alpingoo Diş dönemi huzursuzluk uykusuzluk çok oluyor bizde de bikaç gün içinde elinizde dokunduğunuzda hissedebilirsiniz sanki beyazlamış gibi geldi bana Ayda bizimde dişler beyazlamıştı 4,5 aylıkken alt iki dişide çıktı şimdi 5 ay 22 günlük sanırım 3. Diş geliyor hatta belkide 4. Diş bile gelebilir
Nilosunannesi_ Alpingoo bizimde 3.5 aylıkken öyleydi 16 ekimde 5 aylık olucak 4.5 aylıkken çıktı dişlerimiz 😊
masal_53 Alpingoo bizde 2 ay 24 günlüğüz eli hep agızdaydı ve dediğiniz gibi aşırı salya akıtıyordu başta inanmıyordum dişmi die ama şuan cıkma yerlerini göstermiş bulunuyor bekliyoruz dişi bakalım 😄sizinkide diştir Allah yardımcınız olsun inşallah ❤️
Alpingoo Fusunf sizin kac aylikken cikti daha erken degil mi ya gerci kabariklik yok suan sadeve beyazlik var ve hafif yarik gibi geliyor elime
Fusunf Alpingoo 7.ayında çıktı iki tane altta Valla anca tam çıkması 1-2 ayı bulur gibi bende pek anlamadım dediğim gibi altta beyazlık görünüyordu Kaşığa ses geliyor mu demediniz mi
Alpingoo Buuycu sizin disleriniz 2 haftada cikmis o zaman :)bu beyazliklar 3. Aydan sonra cikti ve suan daha buyudu gibi geliyor. Ama elimle baktigimda o kisimlar yarik gibi
Buuycu Alpingoo yakındır gelmesi o zaman bizimkide iki diş aynı anda çıkardı şimdi üst dişlerde 4 tanesi belirginleşmiş bakalım hangi diş ne zaman gelecek
Alpingoo Nilosunannesi_ ayyy heyecanlandim 🙈 2 haftaya cikar mi acaba :) sizinde boyle miydi goruntusu
Alpingoo Nilosunannesi_ aaa gercekten ayni :) hatta benimki daha beyazlamis halde cikti cikcak mi acaba ayy heyecanlandim yaaa bide ikintaneler ikisi birden patlicak herale 🙈 sizinde bu zamanda yarik gibi miydi oralar
Alpingoo Nilosunannesi_ olsunn saglikla cikartsinlar daa Allahim yicem onlarin pirinc gibi dislerini 😍
Alpingoo masal_53 aynı belirtileri yaşamışız Amin amin inşallah Sizlerin de Rabbim yardımcınız olsun Gelsin bakalım dişler😍