BernaKaraman 3aylik bebeğim için tasima kangurusu almak istiyorum. Ne onerirsiniz hanımlar bel destekli ve m pozisyonuna uygun olarak
ilknur0403 BernaKaraman kış geliyor sling alın bence hem ten temasiniz devam eder hemde dışarı çıkmanız gerekse bile üşümezsiniz
Gastronomanne BernaKaraman baby plus aldım m oturuş destekliyor beş desteği de var bide ön tarafında fermuarlı bölüm var bişeyler koyabilirim bakalım daha denemedim bugün geldi ama yorumları iyiydi yarın kullanacağım yazarım size
Zlm BernaKaraman Chicco nün kangurusu güzel ben nuna kullaniyodum ama artık satilmiyo insanda çok memnunum dolapta falan bulabilirseniz güzel ürün
Noriye BernaKaraman Ben daha Yeni aldim elimde bize bakan kanguruya bindirememistim simdi e bebekten one bakan keten discovery aldim 2 hamlede takiliyor on arka sirt pozisyonu var 2 gundur dolasiyorum hic aglamadi sevdi 5 aylik bebis
ilknur0403 Ama derseniz ki illede kanguru düşünüyorum bel destekli bakmanızı tevsiye ederim hem siz hemde bebeğiniz rahat eder
eserekli_kiz11 BernaKaraman evet bel destekli olsn mutlaka ben baby plus class kullanyrm bacak araligi daha iyi ben e bebege gttim hepsini tek tej denedim en rahat bunu begendgm icin bunu aldm
Tugcerdl Bende açmıştım böyle bir post sonra vivoly babye karar verdim güzel ergonomik cıvıl de de fiyatı indirimliydi araştırabilirsin