Sinemnaz123 Kizlar bebeğinin baş çevresi küçük olupta sıkıntı çıkmayan var mı acaba 18 aylık baş çevresi 43.6
lalbg Sinemnaz123 kızım baş çevresi büyük çıkmıştı ama doktor genetik olabilir demişti. Abartı bi büyüklük değildi tabi. Siz yine de bi çocuk nörolojiye götürün isterseniz.
Sinemnaz123 En son bir yaşında çocuk nöroloji sıkıntı çıkacağını sanmıyorum demişti etrafiyla ilgili çocuk demişti ama benim içim rahat değil 😢
Dondurmalikahve Sinemnaz123 Zaten en iyisini çocuk nörolojisi bilir isterseniz başka çocuk nörolojisine götürün önemli olan gelişimi bilişsel,sosyal, motor gelişim gibi.
Selveraytkn 8 aylık bebeğim var bizimde 44.5 sizin ki baya küçük geldi bana başka bir doktora götürürseniz daha iyi olur sanki
Sinemnaz123 Aslında kendide minyon 8 buçuk kilo biyuda kısa gerci bende kisayim 150 boyum var çok doktira gittik kimse net birşey demiyor buraya yazmamım sebebi böyle bir şey yaşayan varmı diye
findikkurdum56 Sinemnaz123 merhaba düzenli büyüdü mü acaba? Motor gelişimi nasıldı? Mesela kaç doğdu? Bıngıldak ne zaman kapandı? Kız bebek mi? Kilosuda zayıfmış. Bunlar zamanında mı oldu hepsi gelişim evreleri olarak önemli şeyler
Sinemnaz123 Canım 2500 kilo dogdu baş çevresi doğduğunda 31 cm di mitor gelişimi çok iyi herşeyi zamanında yaptı ama endeseliyim yinede ilerde problem olur mu diye