Gamze225 Merhaba güzel anneler bugün bebeğim 14 günlük 30 CC mama veriyordum 2 saate bir sütüm çok az o yüzden mama veriyorum ama doymuyor kaç CC vermem gerekiyor bide sütü artırmak için ne yapmam gerekiyor güzel tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
alonee Gamze225 Milk tea içebilirsin öwmnun olan çok. Yetmediğini nasıl anladın peki belki başka bişeye ağlıyordun. Hurma petibör bisküvi tahin pekmez ceviz bol su ve uyku bana iyi gelenler
NurY Gamze225 merhaba sütünüzn artması için bol bol emzirin dereotu tahin helvası , pekmezi sulandırıp için , bol bol kuruyemiş ve zamanla göreceksiniz sütünüz artacak
Aysunnn65 Gamze225 2 buçuk aylık olduk bebişimle Bana Tahin hurma ve bol bol su içmek çok iyi gelio bebeğimin kilosu kendi ayındaki bebeklere göre iki kilo fazla elhamdülillah nazar değmesin de 😂❤️❤️
Edanur666 Gamze225 60 cc dene bi de eger bitirirse demek ki ac ben meme+ mama gidiyordum emdikten sonra 60 cc veriyordum bitiriyordu 2 aylikken 90 100 cc vermeye basladim sutu seven bir bebekti
Gamze225 alonee sağma makinasında sagiyorum yarım biberon bile çıkmıyor ağzı sürekli aranıyor mama verince sakinlesiyor ondan durmuyor diye düşünüyorum
alonee Gamze225 hmm olabilir o zaman bende doymuyor diye mama veriyorum makina aldım daha gelmedi bende de öyle olursa mecbur mamaya devam
Bussi Gamze225 sütü arttırmak için elektrikli pompalar cok ise yarıyor bizim cok acil ihtiyacımız vardı kiraladık 1 2 gün sonra fark etti
Edanur666 Gamze225 yok canim bazi bebekler oyle iciyor onemli olan yarayip kilo almasi bak biz o zamanlar oyle iciyorduk simdi 6 aylik olduk 180-210 icmesi lazim ama 150 zor iciyor bi sure sonra kendileri indiriyor
Edanur666 Gamze225 ben sutumu sagdim 80 cc civarinda verdim hepsini icti agladi 30 cc de mama yaptim onu da icti doktora soyledim bi sey olmaz dedi