Feyzam919 Kaynanam surekli boyle soyleyip Beni uyariyor, ogluma kahvaltilarda yumurta vermememi soyluyor, ilk defa boyle bisey duyuyorum sizin bi bilginiz var mi acaba? Ben inanmiyorum tabiki yumurta veriyorum 😅
Rumeysa61 Feyzam919 yumurta en sağlıklı şey bende kızıma mutlaka günde bir sarısını veriyorum boya kiloya en etkili şey he de geç
Anesanne Feyzam919 ahahah yumurta beyindeki konuşma merkezini etkiliyorsa 🙈🙈 başka bı bilimsel açıklama bulamadım ,😁
CankizimRavzam Feyzam919 gelen zamdan sonra çocuğun yediği yumurta gözüne mi batmış kaynananın 😅 Ne alakaymis benim kızımda günlük yumurta yer eskiden beri
lalbg Feyzam919 Allahım sen aklıma mukayyet ol ya🤦🏻♀️ Doktorlar bas bas bağırıyo her güm yumurta verin alerjisi yoksa diye kaynanan ordinaryus galiba🤦🏻♀️
livanurvealpinannesi61 Feyzam919 7 aylıkken yumurta başladık her gün yumurta yedi 8 aylıkken konuşmaya başladı 😅😅 alakası yok geç konuşma ile
Bircaykoyicelim Feyzam919 16 aylık kızım sabah kahvaltıda 1 tüm yumurta ve 2 yumurtanin da beyazını yiyor. Çokta güzel kelimeleri ve cumleleri var 😂 Daha neler duycaz aceba 😂
Nur6102 Feyzam919 acaba tam olarak yumurtayla ilgili geçmişinde Nasıl bi yıkıklık var çünkü başka hiç bi temiz beyin bu kadar saçmalayamaz 😂
NurY Feyzam919 ay insanlar daha ne kadar zirvalayabilir adlı bir çalışma , olabilir mi böyle bişey ya dünya tarihinde bir ilk daha 😄
Divayorgun Feyzam919 oğlum yumurtadan nefret eder yemez. 30 aylık hala konuşma adam akıllı yok. Onla alakası olsaydı bülbül gibi şakıması gerekiyordu
SuPerisiiii Feyzam919 hayatımda bundan daha saçma bir şey daha duymadım. Bek yemin ederim duyduğum en en en saçma şey bu. 😬