Asiyedgru Benim bebeğim 4 aylık hiç yatmak istemiyor sürekli kucak ve oturmak istiyorum kucağa alınca direk dikilmek istiyor oturmada sakınca var mı ne zaman oturtmaliyim Bilmiyorum
Linaduygu Asiyedgru cevapları merak ediyorum biz 3ay 10gunluk olduk hafif meyilli oturtuyorum ben hani biz büyükler yayılarak otururuz ya öyle çünkü yüz üstü de sevmiyor en azından etrafı rahat görsün istiyorum ins yanlış yapmıyorum 😂
dolunaymomsss Asiyedgru 3 aylıkken kendi isteğiyle dik bir şekilde oturdu ben yarı oturur yapmak istedim o hep kalktı 🤷
Eminecak Asiyedgru 3 ay 10 günlük kucakta falan hic durmuyor sürekli oturmaya calisiyor elimizi tutup kalkmaya çalışıyor bende o istediği zaman kisa sureli tutuyorum sonra yatırıyorum hemen beli acimasin diye. İstiyor madem egzersiz gibi oturtuyorum bende
Ozlem2904 Asiyedgru 3.5aylikken oturmaya calisiyodu kafasını tamamen dik tutabiliyodu dizlerimizde kısa kısa destekli oturtttuk sonra 4.ayda yastik havlularla mama sandalyesinde ana kucağında koltukta vs hep destekli oturdu. 6.ayda desteksiz oturabiliuodu
Asiyedgru Linaduygu aynen benimkinde öyle kucakta yayilarak oturuyordu simdi direk sırtını kaldırmaya çalışıyor ve yatarken poposunu kaldırarak geri geri gitmeye başladı
Asiyedgru dolunaymomsss bende oturtmak çok istiyorum ama çevremdeki insanlar beli kakılır kemikleri daha ne ki onun 6 aya kadar oturtma dediler
dolunaymomsss Asiyedgru hayır 4 aylıkken destekli oturtmaya başlaman gerekiyor bizim doktorumuz öyle demişti hatta bende hocam geçen aydan beridir kendi oturuyor diye
BebekC 4 aylık olduğundan beri hafif oturma meyili verdiriyorum ki zaten kendi de hemen dikeliyor. Çocuk hazır olduğunda kendini belli ediyor zaten. Destekli oturmaya 4. ayda başlar benim bildiğim, 6 aylık olunca artık desteksiz oturması lazım.
Ozlem2904 Asiyedgru yurutecte yer cekiminden dolayı omurgası agriyabilir. Siz kucakta oturtmayi deneyin ilk önce
Asiyedgru Ozlem2904 bugun saglikocagina asi için götürdük ebe oturtmayin 6 aya kadar dedi doktora danışsam mi
Ozlem2904 Asiyedgru saçmalık! Tabiki danışın, 6.ayda oğlum desteksiz oturuyodu. Birçok kaynağa bakabilirsiniz 4 aydan itibaren destekli oturdun diyor