Nilufer4141 Merhaba sevgili anneler bebeğim 7aylık boğaz enfeksiyonu ve nezle burun akması var doktoru ilaçlarını verdi ayrıca evde neler yapabilirim etkili doğal bilgilerinizi paylaşır mısınız.tesekkur ederim.
joyfulmom Nilufer4141 kızım beş aylık boğaz enfeksiyonu var üç gündür antibiyotik ve diğer ilaclarini kullanıyoruz ek gıdaya geçmediğimiz için ekstra bir şey yapamıyorum bol bol emziriyorum
Buse_efe Nilufer4141 sarımsak ezin üzerine 3-4 damla limon sıkın doğal antibi. Azcıkta bal eklene bilir ama küçük bal sakıncalı
Melikekuzey Nilufer4141 öncelikle geçmiş olsun oğlum 13 aylık daha hiç ilaç içmedi çok şükür dut kürü yaptım hep 2 yemek kaşığı kuru dut bir Bardak suda 5 6 dakika kaynatılıp içirilecek sabah akşam taze yapılması lazım şimdiden geçmiş olsun
Ysmn11-11 Baakpnr- Biz de boğaz enfeksiyonu olduk zyrtec,mukotik,brus, klamoks(antibiyotik) suruplarini yazdı ben ilaç kullanma taraftarı değilim enfeksiyon olunca kullandım
edaaydinm Inciininannesiii dut kurusu tarifi dogallannelik sayfasında var ama idrar iltihabı için yazmış aynı şekilde olur mu bilemedim
Sevallllllll Sürekli burnunu temizleyin bizim doktorumuzunda söylediği ilaçlardanda önce hep önerdiği burnunu acmak sık sık
selosunannesi Ihlamur iciriyordum biraz daha sıcak vermeye çalışıyordum yiyip içtiklerini ek gifaya geçtiyseniz tabi
edaaydinm Nilufer4141 ben siyah turpla bal karışımı yapıyorum kışın br de , ceviz iç zarı tarifi var dogallannelik sayfasında kayıtlı ordan bakıp yapıyorum balgam attırıyor
Zesa17 Nilufer4141 karadut şurubu çok iyi geliyor benim bebeğimde boğaz enfeksiyonu olmuötı doktorumuz ilaçlarının yanına karadut şurubu da yazdı bi kaç güne rahatlatıyor
tasyan Nilufer4141 bebeğim el ayak ağız hastalığına yakalandı daha yeni ağzı ve boğazı komple yara oldu. 3 gün serumla beslendi yemek yiyemediği için meme bile ememiyordu su içemiyordu. Sonradan öğrendim karadut şurubu çok iyi geliyormuş boğaz yaralarına. aktardan alıp deneyebilirsiniz.