Aleynasoykann Bebeğim 5 ay 20 günlük meyveleri cam rendede rendeleyip suyunu süzerek veriyorum . Doktorum süzmeden verebileceğimi pütürlü yiyebileceğini söyledi ama korkuyorum henüz küçük mü diye . Sizlerin düşünceleri neler, verebilir miyim ?
Babyboys Aleynasoykann bizim doktor meyveyi daha önermedi 6 ay 6 günlük Sebze ile başladım ama meyveyi yoğurduna katıyorum 😊 Sebzeleri de genelde çatal ile eziyorum
kubraanne Erkenden pütürlüye alısması iyi olur aslında ama bogazina kacması acisindan bende korkmustum. Ama Yumusak olan seyi cigner gibi yapip yiyebilir korkma.
Aleynasoykann Babyboys benim doktorumda beş aylık kontrolümüzde yoğurt ve meyve iki öğün başla dedi her doktor farklı söylüyor işte 😊 insan neye inanacağına şaşırıyor😊 çatalla ezerek yiyorsa süper👍🏻👍🏻🙏🏻🧿
Aleynasoykann Babyboys benim doktorumda beş aylık kontrolümüzde yoğurt ve meyve iki öğün başla dedi her doktor farklı söylüyor işte 😊 insan neye inanacağına şaşırıyor😊 çatalla ezerek yiyorsa süper👍🏻👍🏻🙏🏻🧿
Minikbirel Aynı martın 13 dogdu doktor bana pirnç unu ıcıne meyve kat ve uzum pekmezı dedi onu verıorm aksama dogru sabahta cici bebe sulandırıp verıorm corbaya baslıcam hıc korkma canm nerden ne besin alsa kar
Aleynasoykann Minikbirel doğum günlerimiz aynı ☺️☺️ Doğru söylüyorsunuz denemekte fayda var 😊 teşekkür ederim ♥️