Berbatbiryer0_ Nasıl ve nerden bakılması gerek silinen uygulamalar ve yada yüklenen uygulamalar. yükleyip sonra silinen uygulamalar.. Bilen cevap vere bilirmi.. nasıl ögrene bilirim..
Deletedmom_123 Berbatbiryer0_ ay biliyordum ama unuttum galiba kütüphanem diye bir yere giriyordun orda yüklemelerim gibi bir şey var zaten bi kaç sekme var bakınca anlıyorsun bütün yüklediğin sildiğin silmediğin hepsi gözüküyo
Rosaa Uygulamaya gir yukarıda sağ köşede senin gmailinin simgesi var ona tıkla , uygulamaları ve cihazları yönetin var oraya tıkla yönetme seçeceğini tikla. Bende öyle çıkıyor ama sizinki bilemem nasil . Bir deneyin
Rosaa Berbatbiryer0_ canim ne yaptın istediğini bulabildin mi . Yaa sanırım o soyeldigim yerde sadece yüklü uygulamalar gösteriliyor önceden yuklelenenler yok sanırım .
Rosaa Berbatbiryer0_ yanlış yönlendirmek istemem sonradan baktım kendi telime orda sadece indirilenler görünüyor diğerleri yok . Sizin tel de nasıl oluyor baktiniz mı . Sanırım eskiden öyle görünüyordu ama şimdiki telefonlarda yok . Ya da ben bilmiyorum