Ozlemaydin 17 gn once dgm yaptm. Bebegim iki gundur atesi var 37 bide 38 derece cikiyor atesi acba ne yapmliyim bu gn hastaneye goturecm Uc tane parca giydriyorum atlet uxun kolu ve suveter siz nasil ypiyorsnuz atesi cikinca yada yaygnmi bu atesi fln
Damlaaai Ozlemaydin canim lutfen geciktirme ve oyalanma hemen hastaneye git o atesten neler cektim anlatamam 5 gun haastanede kaldik yenidogan icin ates cok onemli benim kziimin belinden suya kadar aldilar atesi dusuremeyince benim kizimda 1 bicuk aylikti rota virusu cikti lutfen bian once hastaneye gotur
Nereidd Ozlemaydin süveter yün mü? Fazla geliyor olabilir. Bu minnoşlar terleyemiyor, vücut ısısını da ayarlayamıyorlar, süveteri çıkarmayı ya da daha ince bişeyle değiştirmeyi deneyin isterseniz tabi doktora gitmeyi ihmal etmeyin yine de geçmiş olsun 😉
Yigitinannesi13 Ozlemaydin yenidoğanda ateş çok önemli hemen doktora gitmelisin canım direkt kana geçiyor çünkü mikroplar yenidoganda geçmiş olsun inşallah
Yesimgulcakir Ozlemaydin canım direk hastaneye götür ben doktoruma ateşi var gibi demiştim bu kadar küçük bebekte sen bana ateş var dersen direk yatısını yaparım demişti götür kesın
Ozlemaydin Damlaaai ay cok saol cnmm alh razi olsn. Saglik ocagina goturmeyi dusunuyorum atesi kalkiyor yine dusuyor kalkiyor tekrar dusuyor
Damlaaai Ozlemaydin aynen oyleydi 2 gun dusuremediler bizde ilk saglik ocagina goturduk bisey yapmadi calpol verdi gonderdi canin ihmal etme
Ozlemaydin Damlaaai vla bitnm suan bebegimn durumu iyi oldu megersem elektrikli soba danmis kapatim kapilari actim havalmdirdim odayi koltuk altlarina islk mendili koydum misilisil uyuoyr simdi 😋😊😊😊