Linaya 6 aylık bir oğlum var ve bebek arabasında yüz üstü yatıp etrafı öyle izlemeye bayılıyor ve çevirdiğimde kıyameti koparıyor 🥹 sizin bebişlerde böyle mi yoksa benimki mi sadece anası gibi çatlak 😂
Gryffindor Linaya 13 aylık bebeğim koltuk kırlentlerinin yerde olmasını istiyor. Geçen kırlentleri yerine koydum o da o sırada mutfağa gidiyordu yanımdan geçerken düzelttiğimi gördü gelip tekrar yere koydu ve yoluna gitti 😃
Kuzeymomss Linaya 5.5 aylık oğlum var, hamağında sürekli yüz üstü dönüyor. Nasıl beceriyor anlamış değilim🤦🏼♀️
Balkizlarim Linaya neden tuvalete gittin ? Neden su ictin ? Neden küçük verdin gibi gibi soruları oluyor 3 yaş sendromu huy demiyelim de nedenler yoğunluğu var İstanbul trafiği gibi 🙈🤣🤣
NurY Linaya 19 aylık oğlum yolda yürürken parkta , pat diye yere uzanıyordu 😄 yoruluyordu herhalde yada oturuyor mesela ayy ben çok üzülüyorum o yere uzaninca hemen kaldırıyorum kupkuru taş toprak ya
Gryffindor Linaya Yani o an kucağıma alıp sevmekten mahvettim yani bu ne 😃 bir de geri dönüp indirmek ne demek😃
Kuzeymomss Linaya Gerçekten. Şimdi asla tek bırakamıyorum hamağında yüz üstü dönerken yanlanıyor🤦🏼♀️
Zlm Linaya bütün logarlarin içine su varmı diye bakiyo bu yolda ızgaralar falanda var yağmur suyu için onlarında içine bakiyo çömeliyo deliklerinden içeri bakiyo
Zlm Gryffindor 😄 evet başta sevimli oluyo ama 5 dakikalık yolu yarım saatte gidiyoruz 2 saat önce cikiyorum bı yere giderken 😁
Gryffindor Zlm Evet sonra çekilmez bir yürüyüş olur haklısın 😃 benimkine geçen makarna haşlamıştım kaseyi elimden aldı yere koydu tabağın yanına çömelip yedi. Oturmuyor yani çömeliyor öyle yedi makarnaları 😃 benim bacaklarım ağrıdı o öyleyken