Eliffhanife Bebegim 3 ay 12 gunluk 35 haftalik dogum kilomuz 2855 suan 5.200 2 aydir kendi kndine buyuk abdestini yapamiyo ya zeytinyagi fitil kulak copuyle uyarmayla yapiyo fitil katiyorum aglamaktan heder oluyo erimeden cikiyo.idrar kan testi yaptilar sukur birsey cikmadi doktor beslenemiyo diye buyuk abdest yapmiyo olabilir ddi.dogum yaptigim zman beslenme uzmni her emzirmeden sonra 30 ml mama ver demisti sonra birakmistik simdi bakalim diler bir ay anne sutuyle devam et zten ediyorum kilo almiyor demekki ne yapmam gerekiyo tekrardan mamayami baslasam bilemedim
Gamzetrl Eliffhanife mama takviyesi yapın emzirmeden sonra kaka problemi düzelirse doktorun dediği gibi doymuyor olabilir. Deneyip görebilirsiniz anca.
denizcik Bizim de 40 ından sonra kısa bir süre yaşandı aynı durum. Kakası bir anda kesildi 1 hafta yapmadı. Kontrole gittiğimizde doktor bir önceki ay nerdeyse 1 kilo almış olmasına rapmen sadece 400 gram aldığını sınır kilo aldığını söyledi. Her gün ortalama 20 gram alması gerekiyomuş bebişlerin. Bu durumda bebişimin kabız değil doymadığı ortaya çıktı. 1 hafta boyunca her enzirme sonrası 60cc mama yapmamı içebileceği kadar içmesi gerektiğini söyledi. Ben mamayı çok sık veremedim gaz problemimiz olması nedeniyle ama elimden geldikçe uyguladım. 1 hafta sonra toparlandı. Şimdi nadiren veriyorum. Bence bir süre mamayla deneyin o zaman ortaya çıkar neden kaka yapmadığı.