ayseealyaa en ıyı gaz danlası hangısı kullananlar bı soyleyebılırmı bebegım kakasını yapmakdada zorlnuyor agalrken bacaklrnıda cekıyor tecrubelırınızı yazarmısınız
Seraparas ayseealyaa en güzel tedavi masaj yapmak 2 tane çocuk doktoruna gittim ikiside gaz ilacı vermedi devamlı masaj yapcan dedi şuan 96 günlük olduk hiç gaz ilacı kullanmadik
smphlevn ayseealyaa sab simplex gaz damlası + nbl probiyotik bağırsak güçlendirici bir kullandık geçti. Gaz damlası hafifletti probiyotikle bir verince tamamen kesildi allah doktordan razı olsun
Twinsmamy ayseealyaa biz bio gaia ve probiyotik kullandık fayda etmedi nurse Harvey kullanıyoruz şuan çok iyi geliyor daha damlatir damlatmaz gaz çıkarıyorlar
Cerenaras14 Biogaia ve sab simplex 3 aylık olduk yeni çok şükür rahatladık yavaştan kendisi çıkarmaya başladı Darısı başına inşallah 🤲🏻💕
Busraazey DAO benim bebeğimde gazdan çılgınlar gibi ağlıyordu bizi maflor plus rahatlattı ilk 4 ay şükür şimdi o sıkıntılarımız yok 8 aylık olucaz neredeyse 👍🏻
kbrzkn ayseealyaa sab simplex tek geçerim bir de arada belden aşağısını sıcak su kovasına sokuyorduk o da çok işe yarıyordu
DAO Busraazey Biz hiç gaz damlası kullanmadık, de direkt bunu verdi bende şaşırmıştım ilk başta ama o kadar iyi yapmış ki duacısıyım 🌸