MinikAsyam Kızlar açıköğretimde kaydı olan ve ders seçimi yapmaya çalışan var mı? Günlerdir sayfaya giriş yapamıyorum. 17 ekim son günmüş ama ders bile seçemiyorum ki harç parası çıksın da ödeyeyim. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?
MinikAsyam Yildiz52 Eskişehir açıköğretim fakültesi sosyoloji bölümü. Ama ben sorunu sisteme girişte yaşıyorum. E devletle giriş yapıyorum girmeden başa atıyor tekrar giriş yapmamı istiyor. Günlerdir bu böyle.
Yildiz52 MinikAsyam Allah Allah üniversiteyi arasaydiniz bir keşke bana ders secme gibi bir sık gelmedi İTÜ çocuk gelişimi kaydoldum daha yeni de
MinikAsyam Yildiz52 benim yeni kayıt değil. Kaç senedir kayıt parasını ödemiyordum devam etmeyeceğim diye silinmişti kaydım. Bu sene devam etme kararı aldım af başvurusu yaptım; onaylandı. Şimdi sisteme girip ders seçmek istiyorum ama olmuyor. Sistemsel bir sorun mu var diye burdan sormak istedim.
MinikAsyam Tekrar hatırlatma yapmak İçin üstte dursun diye yazıyorum. Hala sisteme giremiyorum. Aynı sorunu yalayan ve çözen var mı yardım edin nolur süre çok az kaldı.