salakmisincemilee Uyku saatlerinizi paylaşır mısınız lütfen kızım 2 aydır sabahlıyor çok yorgunum nasıl düzene sokucam bilmiyorum nolur yardım edin
ZeynepNurten salakmisincemilee öğlen 12:30 akşam üstü 16:30 gece 21:30 en geç 22:00 4 ayından beri böyle hastalık harici Şuan 1 yaşında
Busra2326 salakmisincemilee selam 10. Ayımız bitti 1 aydır uyku düzen sıfırr hele ki ¾ gündür sabahlıyoruz çığlık çığlığa atak mıdır diş midir bilmiyorum mahvoldum 😞
Kuzeymiram salakmisincemilee 12 gibi öglen uykusu , aksam üstü 5 e dogru yarim saatlik bir uyku , saat ondada gece uykusu tabi bu hep boyle pürussuz sekilde gitmiyor , hastalaninda gunde bir cok kez uyumasina izin veriyorum cabuk iylessin iyi olsun diye
salakmisincemilee mrvelfada kızom da 9 ay 19 günlük 2 aydır sabahlıyoruz saat 10 da yatırdım 50.dk da uyanıyordu 45 dk önce hafif uyardım geri uyumaya devam etti ama 15 dk sonra çığlıkla uyandı saat 11buçuğa geliyodu 12 ye kadar salladım ama uyumak istemedi biz de 3buçuğa kadar oturduk şu an işe gidiyorum
Tugba06 salakmisincemilee sabahv5,30-6 da uyaniyor. Aksam 7bucukta yatıyor..gündüz 3 uyku yapıyor.uyku süreleri az olduğu için.. 6.disimizi çıkarmaya çalışıyoruz ondan bizim de duzen bozuk bu ara bir de geceler uzamaya başladı bence çocukların düzeni ondan da bozuldu diye düşünüyorum
salakmisincemilee Tugba06 2 dişi çıktı bu sütrdr yaz boyu ne güzel idsre etmiştim tam işe başlafım herşey trpetaklak oldu
Tugba06 salakmisincemilee kolay değil evet..Allah yardımcımız olsun..ama şunu unutmamamız lazım bu süreç geçici..ben öyle sabrediyorum vallahi..