Ugggg Kizim 8 aylık oldu geçen hafta çok huysuzdu gece uyanıp dolaşıyordu oynuyordu.8 ay atağı olabilir dedim ama kuzucum dis çıkarmış hiç ateşi olmadı .böyle diş çıkaranlar vardı gizli ateş olabilirmi yigenim böyle bı ayda üç kez havale geçirmişti ölçümde cikmiyodu ama havale geçiriyordu yüksek ateşten bu yüzden telaslandim biraz acaba çıktı benmi anlamadım
Deletedmom277 Ugggg 10.5 tane dişimiz var. En babaları azıları çıkartıyoruz ama kızım da hiç ateş olmadı hiçbirinde. Ama annem hep 3 kız kardeşiz hepiniz alev ateş ishal pişikle diş çıkarttınız der
Bisaniye Ugggg benim oğlumun da dişleri o şekilde çıktı. Ateş olmadı gün içinde huysuz da değildi sadece uykusunda huzursuzdu
Mucizemoglum Ugggg benim oğlumun da öyle çıktı allaha şükür ateş huzursuzluk vs. Olmadi sadece hafif iştahsızlık vardı
MinikAren Öncelikle dişiniz hayırlı olsun 🤩 bnm oğlumda 4 aylıkken sessiz sedasız çıkardı dişini bi farkettik beyazlık var ertesi gün çıktı dişi ateş vs olmadı sadece çığlık atıyordu sürekli. Dizinde ateşiniz olmamıştır, farketmemek olmazdı diş durumunda. Yeğeniniz için de geçmiş olsun çok bi rahatsızlığa bağlı mıydı ateşi acaba enfeksiyon vs gibi
Ugggg MinikAren sağolun.yigenim bir ay içinde üç kere havale geçirdi bı anda nöbet geçiriyordu çenesi kitleniyordu .bu hafif hasta olduğu dönemde oldu derecede ateşi en fazla 38 /38.5 çıkıyordu .doktor epilepsi gibi ama epilepsi değil demişti neden olduğu bulunamadı yaklaşık beş yıl havale gecirmemek için özel ilaç kullandı şimdi bıraktı iyi çok şükür.
Ugggg Deletedmom277 maşallah acaba benimkide oylemi çıkaracak mesela huysuz olduğu dönemde hep olctum ateşini normaldi
Kubracls Kybele gizli ateş ölçümde çıkmıyor ama vücut içi sıcak nefesinin sıcaklığından anlarsın demişlerdi bana oğlum olana kadar hiç duymamıştım
Ugggg Kybele yani tıbben adı nedir bilmiyorum ama mesela ateş belirtisi yok derecede düşük çıkıyor ama gerçekte 40 derece ateşi olabiliyor.
Deletedmom277 Ugggg ilk dişler kolay sonralarında çıkmazsa öyle devam eder inşallah . Bebeklerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor maalesef 😀
Payidar Ugggg peki bunu anlayamazsak havale geçirirse 😱 Oğlumun vücudu sıcak ama ateşi en fazla 37,5 çıkıyor. Çok korktum şuan ya farkında olmadan havale geçirirse Allah korusun 😔
Bisaniye Ugggg kehribar kolyesi var bi de oğlumun onun da etkisi var bence çünkü bi ara kayboldu hiç uyumadı dişinden bulup taktığım akşam ve sonrasında çok rahat uyudu bir hafta sonra baktım ki köpek dişler patlamış
Ugggg Deletedmom277 öyle valla boynumu bu hafta resmen zimparaladi tirnaklariyla yavrum dîş cikariyormus hep takipteyim kontrol ediyorum .ins böyle devam eder
Ugggg Payidar kendi yigenimden edindiğim tecrübeyle konuşuyorum eğer yükseğe yakın ateş varsa özellikle uykudayken dikkat et mesela uzun uyuyorsa ohh iyi uyuyor diye düşünme kontrol gözleri nasıl bunlar önemli .bı anda dönüyordu gözleri başı düşüyordu .tabi bu her bebekte olacak diye bişey yok önlem amaçlı öğrenmekte fayda var.