efesraa 25 Mart da prematüre sezaryan ile doğum yaptım hamile kaldığım kiloya geri döndüm emziriyorum ama göbeğim 5 aylık gbi duruyor nasıl gidecek moralim bozuluyor
Nurduman8 efesraa bende haziranda doğum yaptim sen yine kilona donebilmissin bende hem sezeryan gobegi kaldi hemde fazladan on kilo 🥲 emzirirken eski kilona nasil dondun diyet yapilabiliyomus az yesem hemen sutum azaliyo gibi oluyo benim
incitanem3 efesraa benim doğumdan itibaren hiç yok karnım. Doğumda sordular sporcumuzun diye hayır dedim spor yapiyorum ama dedim belli etin sıkı dediler hiç göbek kalmadı eski halim daha göbekliydi genetik birde etiniz boş olabilir benim çok sıkı sert etim
Blackcloud efesraa O dediğin diastasis recti yani karın kası ayrılması. Eğer bu durum varsa her egzersiz önerilmiyor genelde.
efesraa Nurduman8 bünye meselesi galiba biraz stresi bir süreç geçirdim belki de ondan ötürü kilolar gitti
efesraa Ya ben öle olduğunu açıkça düşünmüyorum çünkü etim sıkı galıba çok hızlı karnım büyüdü ve erken doğum yaptım kaslarımla alakalı olabılır belkı 😌