SdaDrsn Merhaba 4 aylık bebeğim uykuya geçmeden önce hızlı hızlı başını sağa sola çeviriyor nörolojik bir problem söz konusu olabilir mi ? Bu durumu bebeklerinde görenler var mı ? Endişeliyim
Elifnesli SdaDrsn benim bebeğimde uykuya geçerken başını hep sağ sola cevrir bazen hzli bazen daha yavas . Ben bı sknti var diye hiç dusunmedim . Bizde bazen uykuya hemn gecemiyoruz bı sağ bı sola donuyoruz öyle yorumlamstm kendimce . Ama öyle çok uzun sürmez çevirmesi
Rez SdaDrsn benim 13 aylık uykuya geçiş anında salıyor ama öyle korkmadım hiç sürekli değil oyununa yapıyor sizin ki de öyledir diye düşünüyorum gece uykusunda salıyorum gündüz de kendi uyuyor
SdaDrsn Elifnesli aynı şekilde her uykuya geçmeden önce bunu yapıyor kendi kendini uyutuyor diye düşmüyordum şimdi bi sıkıntısı mı var acaba diye düşünmeye başladığımdan yazdım bi tek bizde yokmuş bu durum teşekkür ederim yazdığınız için
SdaDrsn minikmucizem9 pek sallamıyorum aslında çok nadir sallasamda beşiğinde hafif hafif bir iki dakika sallıyorum
Melikenesaybars Benim oğlumda 4 aylık dediklerinizin aynısını yapıyor. Ben araştırmistim uykuya tam dalamazsa açsa veya huzursuzsa yaparmış
tazeannecikk2605 Benim oğlum da 4 aylık uykuya dalamazsa sürekli öyle yapiyor bi sağ bi sol özellikle emerken yapıyor bence uyuyamadigi için öyledir Allah korusun başka bisey yoktur..