Zeyno1245 Arkadaşlar kanguru almayı düşünüyorum ama kararsızım sizce sadece içe dönük olan model mi almalıyım yoksa hem içe hem dışa dönük kullanılan model mi almalıyım. Kanguru kullananlar fikir verebilir mi
Mrsssblt Zeyno1245 Bebeğini ilk 6 ay boyunca anneye yüzü dönük bir şekilde koyabilirsin, 6 aydan sonra dışa dönük taşıyabilirsin.
Mirac05 Zeyno1245 yanı çocuğu hangi yöne korsan koy farketmez bence benim kangurumda uyutacagum zaman bana döndürüp pişpisliyorum uyuyor uyanıkken de etrafa bakmak istiyor ceviriyroum baya kullanışlı
elifbglr Zeyno1245 tabiki çift taraflı olması daha kullanışlı olur biraz büyüdükçe etrafı izlemek isteyebilir
elifbglr Zeyno1245 tabiki çift taraflı olması daha kullanışlı olur biraz büyüdükçe etrafı izlemek isteyebilir
celine61- Ben öne takılan aldım yeni doğan aparatıyla bebekle yüz yüze ten tene olmak daha iyi bence 😊
Tgceasya Eggbaby den aldm içe dönük. Bebeğim içine koyar koymaz sakinleşip uyuyor. Kullanımı çok rahat ergonomik :) bi bakın isterseniz
Tgceasya Eggbaby den aldm içe dönük. Bebeğim içine koyar koymaz sakinleşip uyuyor. Kullanımı çok rahat ergonomik :) bi bakın isterseniz
Zeyno1245 Tgceasya ben şu ara mamadusbaby takip ediyorum herkes içe dönük almış bende Bi süre sonra bebekler etrafını incelemek ister düşüncesiyle dışa dönük almayı düşündüm ama dışa dönük kullanan pek olmadığı için kararsızım
Tgceasya Zeyno1245 mamadusla aynı özellklere sahip çok benziyo zaten daha uygun hemde:) instagram sayfaları var fikir olsn diye bakabilirsnz.
Ozlemaras Rumiars ben chicco nun boppy comfy fit modelini kullanıyorum çok memnunum bu arada bebeğim 35 günlük 15 gündür kullanıyorum tavsiye ederim
Zeyno1245 Bildiğim kadarıyla içe dönük olanlar yeni doğan aparatıyla 3. Ayına kadar sonrasında aparatsız 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Dışa dönük olan modelde ise yeni doğan aparatına ihtiyaç duymadan doğumdan sonra kullanılabiliyormuş
Rumiars Ozlemaras aa benim bebegim de 26 gunluk baslayabilirim o halde erken diye dusunuyordum ben 🤗 tesekkur ederim❤