Minikcikcik Kızlar iki aylık bebeğim var emzik tutmuyor, büyük rahatlık olur mızırdandığında versem devamlı emen bir bebek zaten. avent ultra air kullanıyorum acaba bibs falan denemeli miyim? Bir süre sonra sever mi? Tecrübesi olan var mı
Ecemcansuc Minikcikcik benim denemediğim emzik kalmadı 1000₺ para harcadım bu emziğe ama tutmayınca tutmuyor valla bazı bebekler 10₺ emziği direkt tutar bizimki her markayı denedi asla almadı
doruk2022 Minikcikcik Sizin gibiyiz bizde en son bibs i aldım onu da emmedi öğürüyor tutmadı mı tutmuyor demekki bıraktım bende
tazeannee_ Minikcikcik avent kullanıyorduk başta sonra bibsin emziği çok hoşuma gidiyordu 20 gün avent kullandık sonra bibse geçtik 11 aylığız hala bibs kullanıyoruz
Nurduman8 Minikcikcik canim tavsiyem emzige alistirmak istiyosan hemen emdikten sonra verme karni tokken tiskinip almak istemez biraz acikmasini bekle emdikten yarim saat sonra felan mesela o zaman emme durtuleri basliyo ya oyle oyle alisir ne verirsen emzik olarak ama emzigi sabit kullan bi farkli bi farkli verirsende almaz bende senin gibi 40 gunu gecdi 2 ayliga yakindi bilerek o zaman verdim mene reddi olmamasi icin bu taktikle verince ise yariyo ve ilk tutamadigi icin parmaginla yardimci ol agzinda tutabilsin simdide 4 aylik kuzum emzik diye deli olcak farkli emzigi asla almiyo ve marka vs degil bildigin uygunundan damakli emzik
Minikcikcik doruk2022 hep dert aynı emmeyecek bebek emmiyor galiba ya hep aynı tarz cevaplar gelmiş cunku ümidim kırıldı biraz
Minikcikcik tazeannee_ peki aventi de severek emiyor muydu yoksa onu istemiyor bibsi deneyince sevdi gibi bir durum mu oldu 😊
Minikcikcik Nurduman8 ya yokken zaten direkt kusacakmış gibi yapıp atıyor açken de iki üç dakika kadar benim de desteğimle emiyor sonra sanırım süt gelmediğini anlayarak atıyor emme bagımlısı bir bebek sürekli emmek istiyor diyorum biraz emzikle idare etse bende rahatlarım belki 🥹
2103mnl Minikcikcik ucuz emzik deneyin bebekler pahalı enzimleri tutmuyor masraf çoğalmasın die 😂 avent bibs aldım hamileyken görüntüsü renkleri hoşuma gitti bebeğim şuan weebaby kullanıyor 20 TL kayboldukca aşağıdaki marketten hemen alıyorum aramaya bile uğraşmıyorum valla iyiki bunu tutmuş 😂
Minikcikcik 2103mnl hayırlı evlat kendini bebekken masraf yaptırmamasındsn belli ediyor demek ki😂😂 şaka bir yana çok iyi olmuş sizin için