Nilkuss Kızlar bebekleriniz uyurken bezini uyanmadan değiştirmeyi başarabiliyor musunuz ? Ay ben çıldırıcam, uyanıyor sonra uyut ki uyutabilirsen
biradamavisi Nilkuss bazen uyanır bazen uyanmaz uyandı mı saatlerce uyumuyor. Ama çok mama içiyor hep sızdırıyor bez kaç tane bez denedim hep sızdırdı.
Nuray23 Nefeshiramm aynen benim kızımda gece hiç yapmaz sabah uyanır aradan az bir zaman geçer yapar 😁
Nilkuss Nefeshiramm Ya benimki de kaka yapmıyor da yaklaşık 10-11 saat uyuyor o süre zarfında değiştirmeyince hafif kızarıklık oluyor vicdan azabı çekiyorum sonra 😞
Aliayazz Nilkuss benimki daha yeni 5 aylık kaka yoksa değiştirmiyorum bunu doktoruma sordum alerjik yapıda değilse yani sürekli pişik sorununuz yoksa ve kaka yapmıyorsa uyku kalitesini bozmana gerek yok dedi hatta bazen üzerine bile geçtiği oluyor değişmiyorum
Nilkuss Ecemcansuc Ya evet ben de uykusunu bozduğum için üzülüyorum kaka da yapmıyor da yaklaşık 10-11 saat uyuyor o süre zarfında değiştirmeyince hafif kızarıklık oluyor vicdan azabı çekiyorum sonra 😞
Nilkuss biradamavisi Baby turbo bu konuda çok başarısız sleepy kullanıyorum çok memnunum ben değiştirmediğim çok zamanlar oluyor hiç taşırmadı şimdiye kadar
Nilkuss Ceila Ya evet ben de öyle düşünüyorum ama 10-11 saat uyuyor o süre zarfında değiştirmeyince hafif kızarıklık oluyor vicdan azabı çekiyorum sonra 😞
Nilkuss Rabia6025 Smymn zeyderler Pişik ya da kızarıklık olmuyor mu peki Ya benimki de kaka yapmıyor da yaklaşık 10-11 saat uyuyor o süre zarfında değiştirmeyince hafif kızarıklık oluyor vicdan azabı çekiyorum sonra 😞
Burcu03 Gece değiştirmiyorum pişik kremini sürüp bağlıyorum sabaha kadar açmadığım için pişik olmasın diye
Nuray23 Nilkuss ben hiç degistirmedim geceleri . 40 i çıkana kadar değiştirdim sadece o zamanlarda da zaten sürekli uyku halinde oluyordu
Bircaykoyicelim Nilkuss çokta küçükmüş. Uzerini fazlamı giydiriyorsun? Çıkarırken filan rahatsız olup belki bu yüzden uyanıyordur.
RainOverMe Nilkuss uzun uyuyorsa emıcılıgı daha ıyı bır bez kullanın gecelerı. Degıstırdıgınız bezle aynı fıyata gelır hem de uykusu bolunmez. Gece bez degısımını onermıyorlar tabıkı en ıyısını sız bılırsınız🤗
biradamavisi Nilkuss anne sütü mü alıyor bizimki mamayı su gibi içiyor. İnanın sleepy değil prima aldım o bile sızdırdı bıktım artık.
sinemmm58 Nilkuss uyutmadan değiştiriyorum uyanana kadar değiştirmiyorum uykudan uyanmaya alışınca devam ediyor çünkü 2 yaşındaki kızımdan biliyorum malesef