mrvbrkegmn Kızlar iyi geceler. Bebeğim 1 yaş 20 günlük son zamanlarda aşırı derecede uyku problemi başladı. Uykuya direnmeler ağlayarak uyanmalar ve sabahın 5 inde hortluyo geri uyumuyo. Gündüz iki uykuya direndiği için tek uykuya düştük belki fazla geliyosa gece ondan uyumuyo diye. Ama yok nafile. Yenidoğan’daki 5 te uyanmalar yine buldu beni. Aynı problemi yaşayanlar var mı ya? Bide derler ki yaşından sonra uykular uzar😳😳
Tospigim21 mrvbrkegmn aynı şeyleri yasiyorum bebeğim 1 yaş 14 günlük uykularimiz tamamen bozuldu uyutmaya calisirken feryat figan agliyo uyumamak için direniyo 10 dk 15 dk da bir uyaniyo napcam bilmiyorum
Mommy92 mrvbrkegmn 1 yaş 11 günlüğüz doğum gününden beri gece uykusuna yatmaya direniyor, zar zor uyuyor, gece boyu nerdeyse saat başı ağlayarak bağırarak uyaniyor. 10 gün önce gece sadece 1-2 kez uyanırdı ve böyle bağırmazdı uyanırken. Napcağımızı şaşırdık..
Deross mrvbrkegmn 13 aylık bebeğim 2 hafta öncesine kadar öyleydik tek uykuya geçse de aynı olunca her gün saat 10 da ve öğleden sonra 4 te odaya gidip uyuyana kadar uğraştım ve başardık düzeldi 2 haftadır geçiyor şaşırırım atak filandı
Kaganseda mrvbrkegmn benım de 14 ayık oğlum var. Gece cok sık uyanıyor önceden aksam 9 diyince uyurdu suan 12 - 12 bucuktan aşağı uyumuyor yaşına girdikten sonra düzenimiz tamamen bozuldu. Gündüz 2 bazen 3 uyku bile yapardı ama suan tek uyku oda zorlayarak uyutuyorum. Gece de aynı zar zor uyuyor. Kaç defa kalkıyor emmek için halim kalmadı artık uykusuz dolaşıyorum. Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen 😴🙏
Derinsu34 15 aylık olacağız 1 hafta sonra. 14. Aya girdiğimizden beri sürekli bir huzursuzluk uyanmalar mızmızlanmazlar başlamıştı. Yeni yeni azalmaya başladı Atak dönemi olarak geçiyor ama hayırlısı bakalım 😅
Ecemcansuc Destekli uyuduğu için uyandığında tekrar uykuya geçmesi zor olur benim kızım şuan 14 aylık geceleri sıfır uyanma akşam 8,30 yatar sabah 7 kalkar ve gün içinde 2 uyku yapıyoruz. Fakat ben 6 aylıkken uyku eğitimi aldım o yüzden uykularımız süper
Oldugugibibiri Ecemcansuc kimden aldınız acaba bir de memnun kaldınız mı? Tutumlardan vs. Güvenli bağlanmaya Önem veriliyor muydu
Mommy92 Bende 1 bazen 2 gündüz uykusunu deniyorum ama gece uykusunu etkilemiyor her türlü cok sık uyaniyor
mrvbrkegmn Valla bende 8. Ayda uyku eğitimi aldım ama nafile yanlış giden bişeyler var. Emzirme saatlerimiz netti her emzirmemden 15 20 dk kala uyanıyodu ama öne de çeksem yine aynısı oldu geri uyut geri emzir destekli uyumayla alakalı öı bilmiyorum şuan gece desteksiz uykuya dalıyo ama gece berbat gidiyo neden acaba 😳
mrvbrkegmn Bende yaklaşık 3 hafta sabırla iki uykuda sabit kalmaya çalıştım ama yok anam ilk uykuyu güç bela uyusa bile ikincide artık pes ediyorum öyle yoruluyorum ki sonra dedim zorlamanın manası yok sanırım teke düştük çok da şeyyapmadı çocuğu ama sabah 5 uyanmaları canıma okudu aslında yorgun da yatmıyo bence uyku sinyalini aldığım an götürüp uyutuyorum bide saatleri net gündüz 1 den önce akşam 7.50 den önce asla uyumuyo ne kadar uykusu olsa da 8.55 dediği an tak gidiyo kıvır kıvır kıvranan çocuk
mrvbrkegmn Ecemcansuc uyku eğitimi saniye diye geçiyo ismi. Uyku eğitimi denemezdi tam olarak uykularını düzene sokmuştuk. Saatleri emme saatini falan. Yatağa bırak çık olayı falan yoktu sadece düzen o da bozuldu gitti
AmyMom mrvbrkegmn uykusu hiçbir zaman iyi olmadığı için bozulup bozulmadığını anlayamıyorum 😃😃 bi ara iyiydi sonra tekrar berbat oldu full oyun oynamak istiyor uykusu gelince çığlık çığlığa ağlıyor
Ecemcansuc Oldugugibibiri memnun ne demek valla hayatta aldığım en doğru karardı çok çok memnunum, melodiuyku gülden kazancıdan aldım
Oldugugibibiri mrvbrkegmn yazdığınızın tıpa tıp aynısını yaşıyoruz 11,5 aydan beri. Yaşına girdi böyle mi devam edecek çok merak ediyorum. Özellikle 5de hortlama kısmı beni mahvediyor
Oldugugibibiri Ecemcansuc ikinci kez bu isim öneriliyor bana 🙂 aslında bebeğimi hep aynı saatte yatırmaya alıştırmıştım. Yani sadece saat mi düzenliyorlar bilmiyorum ama yine de eğitim almamız gerekir mi bilmiyorum? Rutin vs hepsi var zaten. Sorunum sabah erken uyanması. Gece de uykuya dönmeye çok çalışıyor ama pes edip ağlarsa da mutlaka meme istiyor. Onu bi şekilde keserim, babayla birlikte hareket ederek. Ama sabah erken uyanmayı çözemiyorum. Yatma saatini geçe alıyorum 5er dk uzatarak. Bu sefer daha erken kalkıyor 🤦🏻♀️
Ecemcansuc Oldugugibibiri sadece saatleri değil herşeyi düzenliyor inanın aldıktan sonra yaptığınız yanlışları görüyorsunuz hiç düşünmeyin alın derim valla