Hayaletbirisi Hepsiburada tıkla kazandan tablet kazandım 1 tl karşılığında sepette uygulanmadı müşteri hizmetlerini aradım yalnış mesaj vs dediler yani kandırıyolar milleti
Woody Hayaletbirisi bildiğim kadarıyla çekiliş milli piyango yapıyor. Gerçekten size çıktıysa iptal etmezler.ancak mesaj/bildirim hatalı gelmiş olabilir. Bunda sorun çıkaracak bir şey yok
zeynep91 Hayaletbirisi yeğenim hepsiburada da şikayet müşteri destek biriminde çalışıyor bi sorayım bnu
Hayaletbirisi Hayalizlerim sizin de mi başınıza geldi nasıl bi şikayette bulunucaksınız yardımcı olur musunuz bende şikayet ediyim
Hayalizlerim Hayaletbirisi birçok kişinin başına gelmiş sistemsel hata diyorlar ama bu onların sorunu bende hakkımı arayacağım. Yaşadığım durumu detaylı bir şekilde yazacağım birde gönderilen mesajın fotoğrafını ve sepetin fotoğrafını ekleyeceğim
Hayaletbirisi Miniminnak22 sistemi bilmiyorsunuz sanırım hepsiburada tıkla kazan adı altında böyle bir çok ürün veriyor ya da indirm uyguluyor
Hayaletbirisi Hayalizlerim bende ekran görüntüsü alıp ilk iş yarın gidip başvuru yapmak olucak dediğiniz gibi bu onların sorunu bizi ilgilendirmiyor
Miniminnak22 Hayaletbirisi ıslak mendillerden falan biliyorum merak etmeyin 😅 ama bu bana biraz çirkefleşmek gibi geliyo yani neyin hakkını arıyosun😅
Hayaletbirisi Miniminnak22 çirkefleşmek mi koskoca hepsiburada tıklanmayla bile milyonlar kazanan bi site tabikide yaptığı hatanın arkasında durucak
Hayaletbirisi Hayalizlerim bende denedim ama şikayetle alakalı seçeneklerde ne seçmem gerekiyor anlayamadım siz ne seçiceksiniz
Hayalizlerim Hayır yani şimdi sayfayı savunanları anlamıyorum bizim siteye girip o oyuna tıklamamızı sağlıyorlar ondan bile para kaZanıyorlar zaten. Bana öyle bir mesaj geliyorsa tabiki hakkımı arayacağım
Hayaletbirisi Hayalizlerim hiç sormayın yani türkiyenin sayılı internet satış platformu da bu hatayı yaptıysa arkasında durmayı bilicek