AnGeL_24 Sizce sebebi ne ola bilir nasıl korunmaliyiz bebegimde şükür ki bişey yok ama korkuyorum olur diye. Olmamasi icin ne yapmalıyım nasil korumaliyim 2 ay 12 gunluk
Acabaymelike AnGeL_24 aşı yaptırmalısınız Nerden geldiği belli değil çünkü ömür boyu evde izolede edemezsiniz bebeğinizi
Ecenin_Annesi29 AnGeL_24 valla kesinlikle yaptirin benim bebeğim 50 günlükken oldu evin içinde nereden kapti diye düşünmeyin her yerden gelebiliyor
Son123 AnGeL_24 tam aşı zamanindasiniz sağlık ocağınin bilgilendirmesi lazım . Mutlaka rota virüs aşısını yaptırın benim oğlum ishal oldu geçmedi bir kaç kere doktora götürdük ilk sordukları rota aşısı yaptırmış miydiniz diye sordular biraz pahalı ama inanın hastalık geldi mi Allah korusun çok daha beter
Asyaveannesi04 AnGeL_24 3.ve 5. Ayda aşı yaptırmalısınız banyo yaptırdığınızda sudan bile geçen bir virüs bu bebekler çok perişan oluyor yakalanınca ateş,ishal,kusma burda aşı yaptırmayıp sonradan çok pişman olan gördüm
Adamomm55 AnGeL_24 rotayı vurdurmak için çok az bir zamanımız kalmış , İlk doz 15 haftalıktan önce vuruluyor ben ilk dozu ikinci ayda bugün de ikinci dozu dördüncü ayında vurduruyorum