Balogluum Oğlumda ocean diş kararması yaptı bıraktım hemen ama net bir şekilde ön 4 dişi lekeli , çocuk diş doktoruna götüreceğim ama ön yargılıyım açıkcası 23 aylık nasıl durcak yada ne işlem yapacaklar tecrübeli olan varmı? Dişlerine bakıp bak pis diyp😕😕😕
S_x_w Balogluum kan ilacının sebep olduğu kararmaya hiçbir şey yapılmıyor 🤷🏻♀️ zamanla belki açılabilir biraz rengi..kararma çürüme başlangıcıysa eğer durdurmak içim işlem yapılıyor
Elfelf475 Balogluum bildiğim bir çocuk doktorunun yazısında macunla falan geçmediğini okumuştum. Sadece diş hekimlerindeki aletlerle cıkıyormus ben o yüzden kan ilacı kullanmıyorum oğlumda. Pekmez kullanıyorum. Ama o da biraz sararttı en dogru şey bence ilaç verip suyla ağzını temizletmek ama gec kaldık tabi olan olmuş artık
msalih0304 Balogluum bende aynı sebepten götürdüm dişçiye yaşı küçük olduğu için bir işlem yapılamayacağını söyledi o da kan ilacı yapmıştır dedi bir kaç öneride bulundu dişlerini fırçalattırın şekerli şeylerden uzak tutun mama içiyosa mamadan sonra üzerine mutlaka su içirin dedi
msalih0304 Balogluum bence markaylada alakalı değil bizde de sidefer yaptı arkadaşımda aynısını kullandı oğluna ama onun dişlerine hiçbişey olmadı