Zatilokumum Merhaba annelerim Yakın zamanda doğumgünü yapan annelerim varsa Bir öneri ve resim alabilirim kasım 4 de doğumgünü var kızımın 🫣.çok heycanliyim arayış içindeyim Varsa kız bebek doğumgünü konsept felan alırım fikir 🤭🤭🤭🤭♥️♥️♥️
birmelekannesi2 Zatilokumum benimde oğlum un 1 yaş günü olacak bende erkek bebek annelerinden alabilirim oneri🙂
lalbg Zatilokumum kızım da 3 kasım doğumlu sizinkiyle arasında tam 1 yaş var🥰 biz böyle yapmıştık konsept falan yapmadık😊 Bu da hediyeliği. Tohumlu kitap ayracı yapmıştık😊
esra124 merhaba instgramda partiden sayfasına bakabilirsiniz konsept olarak uygun fiyatlı bı bakın derim bende bebeğim için sipariş olusturacagim
Tgbaygn birmelekannesi2 çok teşekkürler balonları dolap uygulamasından bi parti malzemesi sayfasından almıştım ama aşırı derecede patlak çıktı hiç memnun kalmadım eğer henüz almadıysanız kalisan marka öneririm en iyi balon
Meltemingo birmelekannesi2 evet butun malzemeleri alip kendim hazirladım pastasi maket pasta onuda ben yaptim
hemsireemom birmelekannesi2 bazı objeleri trendyoldan aldım bazılarını pasta malzemeleri satan yerden aldım
keremiko8024 Tgbaygn ay bende dolaptan perapartiden aldım daha kullanmadım aybı konsept çok mu patlak çıkar acaba bizimde korktum şimdi