ilkannelik_30 Kullanan var mı 7 aylık anneannesi alın dedi aldık hep ayakta durmak istiyor çok keyifli binlnce günde maximum 15 dk biniyor maximum o da zaten çalışıyorum hep yanımda bi haftasonu o da dediğim gibi korkuyorum da bişe olur my diye annemde sşz hepiniz böyle büyüdünğz gayet iyisinşz diyor herkeste kullanmış adım şeyide alıcam ama mini bi yürüteç denemesi oluyor
[silindi] ilkannelik_30 ben kizimi yalniz buyutuyorum gun icinde lavaboya bile gidemiyodum kucakci kizim yurutecle resmen rahat ettim cok iyi oluyo
Ogulcanmomy ilkannelik_30 Ben oğlumda kullanıyorum. Daha önce de kullandım hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şimdi de oğlum severek kullanıyor
Zlm ilkannelik_30 ben kullandim 6 aylıktan 10 aylığa kadar ara ara bindiriyodum kızım çok seviyodu benide rahatlatiyodu 10 aylık emekledi 11 aylık yürüdü ben bı sıkıntısını yaşamadım
kerimannesi Rumeysa61 kesinlikle almayın Dr öneriyor alıyorsanız yürüme arkadası alın bnden tavsiye oglum 13 at kadar yürümedi çünkü yürüteç de Bi ayagı tam basmıs digerinide gerilik olmuş erken fark ettim fizik tedavi sonucu yürüdü
Umay3840 ilkannelik_30 bende aldm ama kızım maksmm 1 hafta bindi sevemedi sadece oyncak gbı oynadı cevremde faydasını gören de var zararını gören de parmak ucuna basma gbı
Findikzadem ilkannelik_30 dürüst samimice yazıyorum hatta bugün konusu geçti iyiki oğluma yürüteç almadım dedim kuzenim ve arkadaşım aldılar çocuklarımızn arasi çok yok benm oğlum ayak tabanına basarak ve düz yürüyor yani normal yürüyor arkadaşm oğlu yan ve parmak ucunda yürüyor kuzenimin oğlu da parmak ucunda ama düz basıyor karar sizin
Balkupum2505 ilkannelik_30 ogluma aldık ama toplasam 5 kez binmemistir seviyodu ama çok hızlı gidip bi yerlere vuruyodu kendini
oglumubeklerken ilkannelik_30 5 buçuk aylıktan sonra falan koydum ben valla yalan yok yoksa hep tutup yürümek istiyordu ya da kucak istiyordu 8 buçuk 9 aylık olunca kendi kendine bıraktı asla binmek istemedi kaldırdık
Veragillerden Yukarıda bir arkadaş yazmış. Çocuklar bir süreden sonra parmak ucunda yürüyor yürüteç yüzünden bazılarında yürümeyi bile geciktiriyor. Zararları faydasından daha fazla olan bir şeyi riske atıp almam. Hele ki artık çoğu doktor önermiyorken.
LadyGugu ilkannelik_30 Biz kullanmadık. 8 aylıkken destekli ayağa kalkıp yürüdü. 10.5-11 ay arası da tamamen bağımsız yürümeye başladı. Hiç emeklemeden yürümeye geçti. Ben bebekken annem kullanmak istemiş ve çok kötü düşmüşüm, o yüzden hiç yürüteç olayına girmedim.
Burcingultekin ilkannelik_30 4 kardeşiz annem hepinizi kucakta basmaya başladığınız 5. Ayda koydum dedi. Benim kızım 5 ay 19 günlük daha yürüteç almadım ben
Elika00 ilkannelik_30 bebeğiniz 7 aylık muhtemelen dik durmaya başlamıştır. Daha erken yürütece binen bebeklerde skolyoz omurga eğrilikleri gibi problemler oluyor. Bin çocukta olmaz birinde olur o da szin çocuğunuz olur bu yüzden ben vindirdim birşey olmadı sözleri bu tarz şeylerde uygun değil diye düşünüyorum. Bebeğinizin ayaklarının tam yere basıyor olması lazım parmak ucunda yürümemesi için. Bir de sınırlama koymalısınız günde max 15-20 dk gibi. Bana da çok söylediler almadım. İlk arabam aldım yürüme arkadaşı olabiliyor onu kullanıyoruz bir de hoppala kullanıyoruz
Yakamoz__00 Yanı aslında olsa da olur olmasa da biz aldım 2 ay kadar kullandık günde 20 dk kadsr biniyordu sonra kullanamadık yürümesi gecikmesin diye..sonra emekledi zaten sonra da 11.5 aylıkken yürüdü.
Kdrtgl Gönül istiyor ki bindirmeyelim. Doktorumuzu dinleyelim. Ama kızım o kadar huzursuz bir bebek ki, 10 dk karnımızı doyurmak için kullanıyoruz ve bi nefes alıyorum. Hediye gelmeseydi almazdım ama şuan kısa süreli kullanıyoruz biz.