Bebikciikkk Yenidoğan günde kaç tane bez değiştiriyorsunuz bir de memnun olduğunuz bezler nelerdir yardımcı olur musunuz lürfen
Aprensess Bebikciikkk nerdeyse 3-4 6-7 oldugu da oluyor molfix kullaniyorum cok memnunum sleppy mantarli pisik yapiyor onermiyorum bebegim 2 aylik
Hep_mi_uykusuz Bebikciikkk Bezi biraktik ama bebem naturali oneririm kizima 1 sene kullanfim ve ne sizinti ne pişik harika
NehirByrm Bebikciikkk molfix slepy prima baby turco kullanan biri olarak slepy haric 3 markadanda memnun kaldim gece prima kullaniyorum gunduz baby turco
Bebikciikkk Aprensess bebeğim 11 günlük bezi günde 10 tane falan buluyor değiştirmem bende molfix kullanıyorum
Nazlican Bebikciikkk 6 ay Prima premium kullandım, sonra goon sarı paket e geçtim ve primanın muadili diyebilirim. Çok memnunum, ve sık bez değiştirmiyorum 💩 yoksa
Aprensess Bebikciikkk doydugu anlamina geliyor cisini yapmak kakasini da yapiyosa bi sorun yok demektir
Nazlican Bebikciikkk 💩 yoksa genelde 2 o da aşırı dolarsa, mesela bebeğim aksam erken yatıyorsa 7-8 de taktıgım bez ile sabah 8-9 a kadar kalıyor. Gece değiştirmem, uyanınca değiştiririm