Ikrazumra19 Simdi ben bi taki sayfasi acmak istiyorum ama bilgim yok sifir durumdayim Sayfami nasil buyuturum Takıları nasil gonderirim mesela neye koyarim basitce bir pakete koyup gonderemem Bu malzemeleri nerden alabilirim yapan bilgisi olsn varmi
2_premses_annesi Ikrazumra19 ben yaptım eşarp sayfam vardı. İlk sağ sol yakın çevrem durum yaptı takipçim 50-100 o şekildeydi. Sonra takipçi satın aldım 30 bin ve bi arkadaşım vardı fenomen ona şal gönderdim bayramda reklam yaptı . İlk başta fiyatı uygun tuttum ki müşteri güvenini sağlarım ve gerçekten de öyle oldu alan müşterim bi daha aldı. Ama asla pes etmeyin benim kardeşimde takı sattı güzel gitti . İnşallah dilediğiniz gibi olur
2_premses_annesi Ikrazumra19 kargo şirketler ile görüş .şartları var işte aylık 30 kargo verirsen şu kadar ücret vereceksin diye. Paket tabi özenli olursa güzel olur ve her zaman bi not defterin olsun bu işe ait. Kar zarar hesaplamak için
Ikrazumra19 2_premses_annesi haklisiniz guldugum zaman dislerimin gorunup bembeyaz olmasini cok istiyorm