MiracAlpinveUmutunAnnesi Arkadaşlar 19 aylik oglum var 1 2 ay içerisinde sünnet yaptırmak istiyorum ama cok korkuyorum dün akşam izledim gerçekten kötü oldum cok canı yanıyo mu 😣 birde hangi hastanede yaptırdınız ücreti nedir memnun kaldınız mi
Kkizilay2 MiracAlpinveUmutunAnnesi Medipol esenler de yaptırdık, daha bi haftalıktı oğlum memnun kaldık bi sorun çıkmadı, normal de 850₺ idi ama eşim pazarlık yaparak 650₺ yaptırdı.
Klfteb MiracAlpinveUmutunAnnesi küçükköy avrasya hastanesi doc dr hüseyin kılınçaslan 5aylık iken yaptrdk biz cok memnun kaldık sünneti cok rahat atlattık. 600 tl ödemiştik
akillibidikcgty MiracAlpinveUmutunAnnesi özel Türkiye gazetesi hastanesi Çağlayan adliyesinin orda , Dr Cem kara ,25 günlükken yaptırdım çok memnun kaldım. 1700 civarıydı fiyatı
Evhamlianne MiracAlpinveUmutunAnnesi merhaba, bende aynı bölgede arayış içerisindeyim de nerede yaptırdınız acaba, memnun kaldınız mı
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kkizilay2 bize de bugün 850 dediler ben orda doğum yaptim cok guzel hastahane sünneti de orda yaptırırız diyoduk 850 dediler fiyatta yardımcı olamiyomusunuz dedim yok sabit ücrettir dediler
Kkizilay2 MiracAlpinveUmutunAnnesi biz yaptıracağımız zaman eşim muhasebe bölümündekilerle konuşmuştu ödeme sırasında, bende doğumu orda yaptım. 3 ay önce olduk.
gamzefurkanveysel MiracAlpinveUmutunAnnesi ben esenler medipolde yaptırdım geçen pazartesi 600 tl ye . dogumu orada yaptıgım için indirimli yaptılar sünneti
MiracAlpinveUmutunAnnesi gamzefurkanveysel 600 tl mi ben de sordum telefonda sabit fiyat dediler en iyisi gidip konuşmak tesekkur ederim
akillibidikcgty MiracAlpinveUmutunAnnesi sigortam yarısını karşıladığı için :) fiyatı çok önemsemedim. Ama kesinlikle dr çok iyiydi