Feyza468 Kızlar bebeğim 1 ay 12 günlük gece uykusuna en geç saat 8 de geçiş yapıyor uyuyor ondan sonra gece 12 - 1 gibi bazen 2-3 gibi acıkıp kendisi uyanıyor nerden baksak 7 8 saat uyumuş oluyor sizce çok mu uyuyor uyandırmam mı lazım mama ile besleniyor
oglumherseyim5 Feyza468 Hayır uyandırmanıza gerek yok o acıkınca kalkar zaten bir aylık bebeğin uykusu böyle olmalı zaten 😇
Tubacnr0 Feyza468 yani açıkçası 1 aylik Bi bebek cooook küçük 2 en fazla 3 saate bi kalkmalı bence sarılık riski daha geçmedi cunku 2 buçuk 3 aya doğru kaldırmamaya başlayabilirsiniz çünkü onun şuan en ihtiyacı olan şey beslenmek uykuda elbet önemli ama çok minik daha
NurY Feyza468 bir ay çok küçük aciksa uyanır belki ama uyanmayadabilir , siz iki saatte bir besleyin bence
Feyza468 oglumherseyim5 kimisi daha çok küçük 2 saatte bir beslemen lazım diyor bende düşünmüyor değilim acaba açlıktan mı uyuyor diye
oglumherseyim5 Feyza468 Yani kan şekeri düşme durumu olabiliyormuş üstte biraz kesin konuşmuşum ama kendi bebeğim öyleydi sabaha kadar uyuyordu gece hiç beslenmiyordu bir kaç ay sonra başlamıştı gece beslenmesi ama bebekken öyleydi
Feyza468 Tubacnr0 ama neredeyse gündüz uykusu hiç yok denecek kadar az ondan bu kadar uyuyo olabilir mi
cutiebun_ Feyza468 fazlasıyla küçük daha yeni doğan mama olduğu için 3 saatte bir doyurmanız gerekiyor uyanmamasının sebebi kan şekeri düştüğü için. 2 aydan sonra kendi acıkınca kalkar ama şuan biraz daha erken
Feyza468 cutiebun_ sadece gece uykusuna geçişte çok uyuyor mesela 8 de uyuyosa 1-2 gibi uyanıyor karnını doyurup yatıyo ondan sonra saat başı kendisi kalkıyor zaten
Kado87 Feyza468 benimde oyleydi ilk uykusu uzun sora en fazla 2 saatte bir kalkiodu smdi saolsn 10 aylik yarim saat 1 saatte bir kalkio
gulsum11 Feyza468 canım benim bebeğimde öyleydi doktoruma çok uyuyo bişeyimi var acaba demiştim bu günlerini çok ararsın demişti bana şimdi 2 ay 7 günlük gerçekten çok arıyorum o günleri bırak uyusun geçici dönem zaten☺️
Hazal_170721 Feyza468 bizimki de böyleydi doğduğundan beri mamayla besleniyor hiç bi sıkıntı yaşamadık ben hiç uyandırmadım