Asym33 Sybabys Canım benim değil ama çok yakın arkadaşımın instgram sayfası var 65 bin takipçisi var her sene fenomenlere reklam verir ve güzel sonuçlar aliyor
oglumherseyim5 Sybabys evet Rana konuğa verdim ve emzik zincirlerim patlamıştı valla hepsini sattım onun sayesinde ve ürün gönderim bunun karşılığında yaptı ücret ödemedim
Sybabys oglumherseyim5 yaa maşallah canım ben tırnak yapım işine gireceğim protez tırnak yapcağım onun için adım duyulsun istiyorum
Asym33 Sybabys Onun pleksi sayfası var fenomenlere ürününü gönderiyor kimisi ürün karşılığı yapıyor kimisi ücrette istiyor onlarda paylaşım yapıyorlar sayfalarında sayfasını etiketliyorlar 2 bin 3 bin takipci geliyor
oglumherseyim5 prenses3509 Kendisine yazın sosyal medya fenomeni kendisiyle konuşmanız daha iyi olur ama ben çok memnun kaldım satışım çok azdı bir anda patladı hepsi bitmişti
oglumherseyim5 Sybabys çok aşırı pahalılaşmış elimdekiler bitince işi de bıraktım ama kârım olmuştu 🥰
Asym33 Sybabys Fenomenden fenomene değişiyor canım kimisi 2 bin istiyor kimisi 5 bin belli olmuyor en son geçen sene Ceyda kırıcı ya vermişti ürünleri gönderdi arkadaşıma çok beğendim ürünlerini demiş 500 istemiş