Nurdrby Merhaba herkese bebeği erken doğup Rop muayenesi yaptıran var mı acaba zararlı mı gerekli mi bilgi verebilir msnz bana
gamzosss Nurdrby Benim kızım 32 haftalık doğdu biz 4defa gittik kesinlikle yapılması gerekiyor erken doğan bebeklere erken teşhis için önemli
Meltemcnl Nurdrby merhaba 30 haftalık bebeğime 3 kere yapıldı. Bişey olmuyor zor bir Muaynane sadece. Damla damlatıp göz kapaklarını tutturup retina oluşmuş mu diye bakıyor. Lütfen ertelemeyin. Allah korusun aksi bi durum olsa bile hemen müdahale edilsin
Nurdrby Birdunyabircennetannesi prematüre doğan bebekler için istenilen özel bir göz muayenesi benim kızımda 34 hafta doğdu
Birdunyabircennetannesi Nurdrby Anladım canım geçmiş olsun. Ben göz doktoruna da bir türlü götüremedim ama elhamdülillah 16 aylık gözlerinin maşallahı var benim görmediklerimi görüyor yerde
Nurdrby Meltemcnl 1 aylık olunca yapılacak dedi yarın götüreceğim inşallah bı sıkıntı çıkmaz herkese teşekkür ederim ☺️
tineanigra Nurdrby çok önemli bi muayene normal göz kontrölünden farklı göze giden damarlara bakıyorlar
kirmizibasliklikiz_ Nurdrby zararli olsa neden yapilsin. Tabiki yapilmasi gerekiyor. Olasi bir soruna aninda mudahale etmek icin. Allah korusun goz bu ihmale gelmez. Ben ikizlerimi 4 ay boyunca goturdum her hafta
mrv94 Nurdrby bildiğim kadarıyla 1 ayı dolan bütün bebeklere yapılıyor retina muayenesi rop muayenesi diyolar bizde yaptırdık korkulacak bişey yokmuş. 2 ayrı damla verdiler 5er dakika arayla iki kere ayrı ayrı damlattık biraz bekleyince çağırdılar ışıkla göz bebeklerine baktılar o kadar. Sonra da 6 ay 1 yaş diye çağırırlar zaten korkmayın bir şey çıkmaz umarım
Pinss Aylık olarak götürdüğünüz doktordan farklı bir doktor mu bakıyor göze? Göz doktoru ayrı bir doktor mu yani? Bebeğim prematüre sınıfında değil, 3 ayı bitti yine de götürmek lazım di mi? Son birkaç gündür aklımda aslında.