Yasmnnnn Kızlar sleepy kullanıyorum bebeğimin çiş kokusunu dışarı veriyor molfix çok kalın geliyor ben önerisi verir misiniz? Sleepyde bu sorunu yaşayan başkası varmı?
Betul-08 Yasmnnnn tamamen aynı sorun sleepy inceliği güzel ama koku yayıyor molfix aşırı kaba ve kalın prima çok pahalı çok zor
BSG2308 Yasmnnnn sleppy hangisini Bende molfix kullanıyorum ama sızdirmaya başladı sleppy bio natürel aliyim diyorum
papatyam-34 Yasmnnnn Bende sleepy bio natural kullanıyorum ama çiş kokusunu falan hiç duymadım dışarı çıktığını pişik sızdırma vs problemimiz falan da olmadı hiç ben çok memnunum
Ysmndmrl Yasmnnnn sleepy kalitesini bozdu kızım 1 yaşında yenidoğanken aldığımızdan çok memnunduk ambalaj dediler ama herşey değişti molfix hem kalın hem bebeğimin bel kısmına ciddi derecede alerji yaptı baby MR aldım dokusu çok kötü emilimde kötü en son prima aldım en iyisi ama o grubunda premium care en iyisi birde prima aktif bebek aldık parfümlü kokusunu da dokusunda sevmedim
Yasmnnnn BSG2308 sleepy natural kullanıyorum molfixten geçtik molfix pişik yaptı ama buda koku yayıyo hangisini kullansam bilemedim prima çok pahalı malesef sleepy başka güzel serisi vardır belki bilen yazar
Ysmndmrl BSG2308 ben aldım hemde 6 paket indirimde Die almaz olaydım bebeğim sırtını mahvetti resim yüklemeyi bilmediğim için atamıyorum ayrıca her altını açtığında cildi hep ıslaktı kaç kere pişik oldu dişten sandım meğerse bez yapıyormuş prima aldım 1 aydır ne pişik var en alerji ne ıslaklık
charlotte Yasmnnnn bizde de aynı. Sleepy bionatural kullaniyorum. İkizlerim var prima cok pahali geliyo. Baska da bez begenemedim. Gooon deneyecegim bir ara ama :)
Sedaliz Sleppy natural pişik yaptı, canbebe kullandım kakası hep dışarı taşıyordu,baby me ye geçtim hem uygun hem çok şükür bir sıkıntı yasamadik