Duruarzu Kizlar meme+mama veriyordum ama dunden beri hic sutum yok bi gogsum digerine gore cok cok yumusak ve kucuk 48 gunluguz sutummu cekiliyor 😔😔😔
Yeliz Duruarzu sürekli emzirriyorsan sütün çekilmez. Memelerin terbiye olmuş olabilir. Her bebeğin arandığında emzir. Mamaya neden ihtiyaç duyuyorsun?
OlgaArslan Duruarzu bizde 2 aydan beri anne sütü ve mama kullanıyoruz şuan 8.5 aylık çok şükür hala sütüm var. Emzirdiğin sürece süt kesilmez ama ilk zamanki gibi göğüslerin sert olmasını bekleme zamanla sadece bebeye yetecek kadar süt üretilir. Sadece bol bol emzir. Sarılığı atlattıysanız mamayı bırakın anne sütüyle ne kadar kilo alımı oluyo bi bakın bide çiş kaka durumlarını takip edin ancak o zaman anlarsınız sütünüzün yetip yetmediğini. Bi de doktora danışmayı unutmayın mama konusunda
Nefesa Sicak dus alip gogusune masaj yap ve makine ile sagmayi dene Ozellikle hastane tipi makinalar ise yarıyor birde moralini yüksek tut Ben 22 gun emziremedim ilac yuzunden sürekli sagdim ancak oyle azalmadan kaldı
Nefesa Duruarzu elinle yokladıginda yok gibi gelebilir ama surekli sagmakla oluyor Tomrisin emzirme notlariydi galiba onu oku Olmuyorsa da moralini boZma bence herkes emzirmiyor sen caba gosterdinmi onemli olan o mama ile buyuyen cok cocuk var
[silindi] Moralini bozma bol su iç, süt arttırıcı bitkisel çaylar var onlardan alıp kullanabilirsin. Bende etkili oldu. Sütün çok az olsa bile süt sağma makinesiyle sağ. Ne kadar çok sağdıkça yada emzirdikçe o kadar artarmış, tüm okuduğum makaleler bu yönde.
sevcan bol bol emzir nekdr emzrrsen okdr çoğalırmış. salep iç su iç rezene iç sütlü tatlı ye patlamış mısır ye pesınden su iç. bıde sütüm yok dıe takma kendnı sureklı ona kafana takınca hıc olmuo. e bebekte promalt var ondan mutlaka alın 24 al 12 öde var ben çok faydasnı gordum..
sevcan Duruarzu tadı pekmez gıbı yanı tatlı ama arpa suyu zamanla alışıosın ben alıstm ılk baslarda pipetle ıcıodum sonra alıstm.. hemde tok tutuo
OlgaArslan Duruarzu aynen öyle canım yumuşak olması süt yok anlamı taşımaz. Benim de yumuşak ama süt var hatta sağım yapınca 5-10 cc bişey çıkıyo çıkmıyo arası ama gün içinde kızım doyuyo sadece kilosu sınırda diye günde 2 kere mama verdi doktor
[silindi] Duruarzu benimde sol göğsüm yumuşak ama sağdığım zamam hala süt geliyo sen moralini bozma. Süt arttırıcı çay alıcam bende bu akşam.