incitanem3 Diş çıkarıyor sanırım sürekli agliyo mızmız uyumuyo herşey ağzına sokuyor salyasi var ne önerirsiniz ya tükendim
Seymaslannumt incitanem3 benim oğlum tam 4 ay 2 günlükken alt iki diş patlattı. Tetagil eczaneden alın organik diş granüllü iyi geliyor eline havuç sorup verin oda soğuk iyi geliyor.
Hndealnathn incitanem3 tetagil ya da osanit demişti doktoru kızım için.bir de silikon parmak fırçayla önce ilacı döker sonra masaj yapardım iyi geldi bize ikiside.sizde bir doktorunuza danisin
Ebeesra incitanem3 benm oğlumda 4 aylık diş çıkardı karanfili havanda dövüp zeytinyağında bir gün bekletip masaj yaptm diş etlerine iyi geldi
Haticerdogan Seymaslannumt ay bizde 4 ay 2 günüz günlerdir perişandım. 4. Ay atağı sandım. Bugün baktım biri hafif patlamış ama içinde daha. Ne kadar sürer çıkması rahatlamsmız
sukran12367 Benim oğlan da kaç gündür öyle dört ay iki günlük mızmızlanıyor doğru düzgün emmiyor kaç gündür isal
sevgilisevgi_ Damaklarini kontrol edebilirsiniz benim kızımda dört aylık alt kısmında çıkacak galiba aynı huzursuzluk kaşıntı. Diş kasiyicisi verdim denedim emmiyor kasimaya çalışıyor bence benimki de dış çıkaracak gibi bakalım