DenizinAnnesiiiii Annelerim merhaba 🌸 28 aylık kızım var oyuncak dans eden kaktüs almak istiyorum sizce nasıl kullanan varmı iyi mi uygun olur mu sizce 28 aylık bir bebeğe kısın vakit gecirsin diye memnun olan varsa yazarsa sevinirm 🌸
Laydaren DenizinAnnesiiiii biz kendimize almıştık eşimle. Eşimin yeğeni her geldiğinde istiyor 5 dk oynayıp sıkılıp gidiyor. Biz 30 yaşımızda ondan daha çok oynamışızdır
Edabebek1 DenizinAnnesiiiii biz de aldık iki gün sonra parçaladı kızım güzel tstli bı oyuncak ama çocuğa bağlı tabikide oynamak da
2lokummannesiii DenizinAnnesiiiii 2 yaşını geçmiş artık bence sesli oyuncaklar artık pek ilgisini çekmez. Puzzle Kutu oyunu Etkinlik kitapları Oyun hamuru Lego duplo veya classic ve tabi sizin kız olduğu için bebek evleri mutfak falan bunlar dikkatini daha çok çeker ve oyalar.
motheroftwoangels Okadar oyuncak al o gitsin tencere kapağı ile oynasın😃 bu durumu bir tek ben yaşıyor olamam 🙄
leopar DenizinAnnesiiiii bizde aldık parça ettiler ama ben grme toparladım çalışmıyor 😂çok hassas zaten hemen bozuluyor ama sevmişti benimkiler