agahtokdemir41 Oğlum doğduğundan beri baby turco kullanıyordum hiç çiş geçmemişti ama sıvı kakayı emmiyor sürekli taşıyor diye Molfix aldım onda da çiş sızıyor kafayı yiyeceğim bu sorunu yaşayan var mı?
MinikMucizem38 agahtokdemir41 bende sleepy de aynı sorunu yaşadım molfix pure and softa geçtim sızdırma dışa ıslaklık yok
SeninAnnenBirMelektiYavrm agahtokdemir41 hiç çiş sızdırmıyor. Bende baby turko çiş sızdırıyor diye Molfixe geçtim rahat ettim. Acaba bez büyük geliyor olabilir mi kalıpları büyük çünkü. Birde külot bez kullanıyorsan o sızdırıyor
gocebebirbayan agahtokdemir41 bez ya büyük ya küçük geliyor o zaman. 20 aylık bebeğime 20 aydır kullanıyorum molfix. Daha 1 kere olsun sızıntı yapmadı. Beni ağladıktan sonra bacak kenarlarındaki kelebekleri dışarı çıkarıyor musun
agahtokdemir41 SeninAnnenBirMelektiYavrm külot bez değil ben de anlam veremiyorum sürekli ıslak buluyorum çocuğu. Ben de büyük mü geliyor diye düşünüyorum 4 numara oğlum 8 kilo 7-14 arası yazıyor ama baby turco ona göre daha küçük
gocebebirbayan agahtokdemir41 numaraya kiloya bakma canım. Bebeğinin vücuduna göre sen belirleyeceksin numarasını bezin.
Leylaninannesi45 agahtokdemir41 bende doğduğundan beri molfix kullanıyorum benim kızım 6 kg geçti ben 4 e geçtim belki bez küçük geliyordur 5 numara deneyin 3 numara çok küçük kalır yine taşırır
agahtokdemir41 Yusaydef ben de anlamadım ya baby turco da hiç sızmadı çişgece hiç değişmeden 12 saat bile duruyor bişey olmuyor bunda 2 saat olmadan sızıyor