Mizmizmyrtle Selam kızlar 👧 ben yaklaşık 1 buçuk haftadır diyetteydim gayette güzel gidiyordum o kadar kafaya koydum ki iştahım bile kesilmişti bu sürede hiç bir şey yiyesim gelmedi ayakta durabilmek için sabah ve akşam mecbur bir iki lokma atıştırdım gün içinde bol su ve kahve tükettim ve kendimce egzersizler yaptım fakat 2 gün önce regl oldum ve iştahımda inanılmaz bir değişiklik var aklımdan sürekli yemek geçiyor kendimi zor tutuyorum 😵💫 alakası olabilir mi bilmiyorum ama ben buna bağlıyorum bozsam bir daha motivasyonumu kaybedeceğim biliyorum o yüzden frenliyorum kendimi ama çok zorlanıyorum bana böyle açlık hissimi bastırabileceğim önerilerde bulunabilir misiniz ya da tatlı isteğimi açıkçası motivasyona çok ihtiyacım var şuan direkten dönmek üzereyim:D ama o bir haftalık emeğimi de çöp etmek istemiyorum şu 2 gündür çok fena durumdayım 😬
NurY Mizmizmyrtle merhaba ben reglden çok birden yemeyi kesmissiniz ya depolarınz boşalmış olabilir ondan şu an çok açlık yaşıyorsunuz bide yanlis diyet uygulaması yaparsanız da bir zaman sonra açlık bastırır
Babybus_ Mizmizmyrtle bende oyleyim 10 gündür cok iyiydim adet oldugumdan beri tatlilar havada uçuşuyor
3310umbozuk Yulaf lapası kakaolu yaparsanız çikolatalı puding hissi veriyor hem iştah kesiyor baya tok tutuyor, kuru yaş meyvelerle de çeşitlendirebilirsiniz. Süte toz tarçın atıp içmek şeker krizlerine iyi gekiyor
Mizmizmyrtle NurY bir çok diyet yöntemi uygulamış olarak bir tek bu şekilde kilo verebiliyorum ben 🥺 yani yemeyerek ya da tek öğün beslenerek daha önce de bu şekilde 25 kilo vermiştim aslında regl olmadan önce böyle bir iştah sorunum yoktu ama biliyorsunuz bu dönemde tatlı isteği daha çok artış gösteriyor ve şuan bunun önüne geçmekte zorlanıyorum psikolojik değişimlerde söz konusu ayrı bi yemekte düştüm ama kendimle savaşıyorum umarım bitince bu sorunda ortadan kalkar 🥲