Sevvalarya Merhaba bebeğim 2 ay 13 günlük göğüsumu ağzına aldığı an gözlerini kapatıyor hızlı hızlı emiyor 2 3 dk sonra 8 9 dkda bir kere çekiyor ağzından çıkarınca gözlerini açıyor ağlıyor tam içipte doymuyor bence 1 saat fln meme de kalıyor sonra yatırıyorum
Hale0108 Sevvalarya aynı sorunu yaşıyorum😔 memeye geldi mi uyuyor biraz emiyor uyuyakalıyor ne yapsam fayda etmiyor memeyi çıkarınca uyanıyor. Ben bir ay sonra döndürdüm memeye ama bu seferde bu uyuma başladı artık çok tükendim beslenemiyor diye tüm vaktimi bu alıyor
Hale0108 Sevvalarya siz mama da veriyor musunuz? Ben bu memede uyuma konusunda kafayı yeme üzereyim beslenemiyor diye bazı zamanlar arkasından mama da veriyorum şimdi de çok kilo almaya başladı benimde bebeğim 2 ay 10 günlük
Sevvalarya Hale0108 maalesef bende mama takviyesi yapıyorum sarılık geçirmişti o yüzden başladık o günden beri meme de uyuduğu için mamayı kesemiyorum doyduğundan emin olamıyorum
Hale0108 Sevvalarya ne kadarlık mama veriyorsunuz? Birde öyle uyuduğu için göğsünüzü boşaltıyor mu bi sıkıntı oldu mu o konuda mastit olur vs diyorlar ya tam boşalmazsa onun gibi
Sevvalarya Hale0108 akşama kadar boşalmış oluyor göğsüm ilk başlarda bosaltsmiyordu çok sis geziyordum ama mastıt olmadım emzirme sonrası ağlayınca 30-60cc veriyorum
Sevvalarya Sevvalarya memeyi biraktirinca ağlıyor baya süre kaldıktan sonra ondan sonra mama veriyorum
Hale0108 Sevvalarya Sevvalarya teşekkür ederim benzer durumu yaşayan birini duymak rahatlattı bir nebze ama yine de neden böyle anlamıyorum gün içinde uyanık kaldığı süre nasıl sizin bebeğinizin hep mi uykulu