MinikMucizem26 Bebeğim 78 günlük sadece mama ile besleniyor. Evolvia kullanıyoruz kutuyu yeni açmama rağmen suda erimiyo üzerinde duruyo öyle kullanan var mı? Ve bikaç gündür bebeğim biberonu çekiyor ama içmiyor sonradan içiyor neden olabilir?
_annee_ MinikMucizem26 canım biraz sıcak su ile yap istersen. Ben ⅔ Ay kullandım ama hiç böyle sorun yaşamadım.🤷♀️
livanurvealpinannesi61 MinikMucizem26 evolvia kullanıyorum hiç öyle Bi sorun yaşamadım. Kaşık ile karıştırın.
livanurvealpinannesi61 MinikMucizem26 evolvia kullanıyorum hiç öyle Bi sorun yaşamadım. Kaşık ile karıştırın.
MinikMucizem26 salakmisincemilee böyle bi sorun yoktu ama bu son günlerde farkettim biraz zor karışıyor
salakmisincemilee MinikMucizem26 ben hep ebebekten alıyorum benim aldıklarım kolay çözünmedi iyice karıştırmam gerekti bilemiyorum bi sorun yaşamadım 5 aydır kullanıyorum doktor önermişti kızım 9buçuk aylık biz 2 numarasını kullanıyoruz farklı olabilir içeriğinden dolayı
MinikMucizem26 salakmisincemilee anlıyorum teşekkür ederim. Bende e bebekten alıyorum sağolun fikriniz için 🙏🏻