Ikrazumra19 Kizlar suan ne durumda kredi cekilirmi bir kac ihtiyscim var ve birikim yapip almak cok zor sizce cekip almak mantikli
tineanigra Ikrazumra19 enuygun kredi diye yazın Google a orda tüm kredi faizleri mevcut ne kadar çekeceksiniz ne kadar geri ödemesi hepsini hesaplıyor
Basaktrk Ikrazumra19 eğer müşterisi olduğun banka varsa bir tık daha uygun sana özel yapıyor ama araba için bakıyorum bende en uygun ziraat bankası oda uygun dediğim yine çokta idare eder düşünüyorsan yılbaşından önce Çek derim
Limonzeytin41 Normale bakarsak faizler çok yüksek 2nin altında olması lazım normal diyebilmek için bankaların gözü tok faizleri dşürmüyolar. Göya faiz indirimi yapyo dvlet ama bankalara laf demiyolar ne hkmetse🙄
tineanigra Ikrazumra19 alacaklarınız neler bilmiyorum ama kredi pek mantıklı değil faizler çok yüksek. Kredi kartı ya da elden taksit yapan evkur vb yerleri araştırın daha uyguna gelebilir
Ikrazumra19 Basaktrk benim 20-25 bine ihtiyacim var yuksek bi mevla degil aslinda bi gidip konuscam bakalim