Berilikomunannesi 4 buçuk aylığız geceleri her saat uyanıyoruz ve zor uykuya geçiyoruz artık TÜKENDİK ya. Var mı aynı durumlarda olan veya yaşayan? Ne zaman düzeldiniz?
Aylavera Berilikomunannesi aynı şeyleri yaşıyoruz bıktım artık uykusuzluktan bir haftadır falan böyle 8 buçuk gibi uyutuyorum yarım saatte bir gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sallıyorum dalıyor sonra tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım bende eskiden sadece 2 kere uyanırdı 🥺
Yavrumderannesi Berilikomunannesi 4 ay 27 günlüğüz 1 aydır gündüz zaten uyumuyordu da bir aydır gece de uyumuyor sürekli kalkıyor emmeden yatmıyor Bn diyim 50 kere siz diyin yüz yatağa koyar koymaz uyanıyo Bn hiç uyumuyorum ama bnm bebeğim gazdan uyumuyo büyük ihtimalle :(
Berilikomunannesi Aylavera bizimkide 2 defa uyanırdı şimdi her saat uyanıyoruz bide sallayarak uyuyor anca. Bizde hasta mı diye korkuyoruz
Asyakus123 Berilikomunannesi 4. Ataktan sonra birdaha düzelemedik biz malsf. Eğer sallamaya falan alıştırırssanız özellikle daha çok uyanıyor
Asyakus123 Berilikomunannesi bizde öyle olduk. 4. Aya kadar akşam 9 da yatar gece 2 defa uyanır emzirir yatırırdım işte abaah 7-8 e kadar. 4. Aydan sonra sürekli uyandı her saat şuan 18 aylığız hala hemen hemen aynı benimki. Belki çocuktan çocuğada değişir inşallah sizinki öyle olur canım
Asyakus123 Berilikomunannesi küçükken malesf daha zor atak dönemleri ya . Büyüdükçe o kadar zor olmuyor yada alışıyosun. Biz son atak dönemindeyiz ama bu seferde 18 ay uyku gerilemesi var yine uykusuzuz