Betulhm 4ay 19 günlük bebeğim kabız sanırım kakası çok sert 2 3 güne bir yapmaya başladı tam yapamıyor parça parça ve yaparken çok ağlıyor sert olduğu için mi bilmiyorum ne yapmalıyım acaba
eylul19 Betulhm kabızlık varsa doktorunuza danısın.demır ılacı kullanmaya basladıysanız ondan kaynaklıdır.poposunda catlak olusmus mu mutlaka bakın onada.zeytınyagı ıcırebılırsınız bır cay kasıgı anne sutu yada mamaya karıstırıp
Mucizegebelik Betulhm Demir ilacı yapar bizde de vardı kulak çöpüne zeytinyağı bandırıp makata birwz itince yapıyor bazen ağızdan bi çay kaşığı zeytinyağını dikkatlice itiyorum o da iyi geldi
Betulhm eylul19 5.ayında rota aşısı için gidicem doktora söyleyeyim baksın ozmn çatlak varmı diye çatlat varsa düzelir mi ne gibi bir sıkıntı olur acaba kızımda hiç böyle sorunlarımız olmadı hiç bir bilgim yok bu konularda
eylul19 Betulhm catlak ıcın ıkı krem vermıstı doktorumuz karıstırıp bır kac gun surdum duzeldı dırek.kabız olduklarında zorlanmaktan dolayı olabılıyor malesef.bu yuzden de kakalarını yaparken aglıyorlar canları yanıyor.
Hulyaaa Betulhm bnm kizda 1 haftadır kabız ya delircm denemedigim şey kalmadı doktoruna goturucem yarin. Çocuk kaka yaparken çığlık kıyamet bagriyo bildiğin taş givi kaka yapıyor 11.5 aylığız biz
Betulhm Hulyaaa aynen bizimde öyle çok ağlıyor yaparken sonucu yazın doktor geçmiş olsun sizede inşallah düzelirler