Zero2310 Merhaba foruma yeni katıldım.Bebeğimin kakasında 2-3 gündür minik minik kan lekeleri görüyorum başına böyle bişey gelen var mı bilgi verebilir misiniz
bilgekizinannesi Zero2310 nokta şeklinde mi nasıl ben de gördüm de emin olamadım kan mıydı diye çok küçük küçüktü
Sevgiguveen Zero2310 kan mı var sadece mukus ishal seklindemi acaba ? Yakışkan sıvı varmı eğer yapışkan sıvı kırmızı donkuler falan yoksa kabız falan olduysa çatlak olabılır çocuk dr fotoraflayın çekinmeyin kakayı dr bakar gormeleri daha iyi olur drunuza danışırsınız .
Zisanince Zero2310 yumurta domates ve inek sütü bulunan bütün ürünleri kes yeme bebeklerde bu tip alerjik şeyler yapabiliyorlar
Zero2310 okuyor okuyor Makatta çatlak yok devlet hastanesi baktı anlamadım 20 gün önce de olmuştu bugün özele götüreceğim sağolun yinede
Zero2310 bilgekizinannesi evet nokta şeklinde kabızlığı da yok sadece anne sütü alıyor anlayamadım bugün doktora götürüyorum sizi de bilgilendiririm
Zero2310 Sevgiguveen kabızlığı yok anne sütüyle besleniyor sadece herhangi bi zorlama veya huzursuzluğu da yok fotoğrafını çektim bugün göstereceğim doktora sağolun yinede
nazli-p Zero2310 aynısı bizde de oldu. Alerji dediler. Bizde kaka testi verdik bekliyoruz. Sizin doktorunuz neler dicek acaba. Lütfen paylaşır mısınız
Zero2310 nazli-p özellikle domates ve paketli gıdalardan bir süre uzak durmamı söyledi kaka testi istemedi şimdilik