Lina-20 Kızlar ben bugün oldum afedersiniz 1 haftadır sütüm azaldı adet dönemiyle mi alakalı acaba sizlernde oluyor mu?
Yigitefeannesi Lina-20 hayır canım doğum yaptığımdan beri adetim düzenli oluyor sen yoruluyor olabilirsin dengeli beslenmiyor veya kendini üzüyor olabilirsin 🤗
okuyor Lina-20 adet döneminde sütün akışı azalıp tadı tatlıdan daha tuzluya döner yazıyordu okuduğum bir kitapta.
Mslakn Lina-20 bılımsellıgını bılmem ama adetten 1 hafta once sutum azalıyor adetımın ortasına kadar sonra normale donuyor tanzıklı yogun gelmıyor yanı
Jelibonsmom Lina-20 evet ben de olunca birkaç gün öncesinden hatta, sütümde azalma oluyor sonra düzeliyor
Jelibonsmom Lina-20 benimki mama içmek istemiyor, sağarak besliyorum , daha çok su içiyorum, daha sık sağıyorum çok fayda etmese de 🤷🏼♀️
NehirByrm Lina-20 benim azaliyordu ilk 3 ay sonra duzeldi sut arttirici kullaniyordum ama faydasi oluyormuydu bilmiyorum
Agriz Benimde adet döneminde neredeyse hiç gelmiyor sütüm mama vermek zorunda kalıyorum adet bitmeye yakın tekrar eskisi gibi oluyor bence bu gerçek adet döneminde sütte azalma oluyor