Balkizinannesitugce Sabahtan beri düşünüyorum ama yok valla ne pisiriceksiniz birde geceye gidicek esim bulup ve pişirmek lazım bir önce 🙄🙄🙄🙄🤔
EmirMom Balkizinannesitugce fırında köfte patates, bulgur pilavı ve salata birde canım acayip kuru dolma istiyor üşenmezsem onuda yapıcam
Balkizinannesitugce Lavantakokusuuu benim.bey ispanigin sadece böreğini sever onu şimdi açamam sana afiyet olsun benim.yerimede bol bol .dinlen 😁
Mercan28 Balkizinannesitugce bana yeterde eşime mecbur yapcam bişeyler bakalım akşama çook burdan fikir alırımm
hunilimomm Balkizinannesitugce daha kahvaltı yapmadım 😂 ama dünden beri et mi yapsam diye düşünüyorum eşim hafta içi hiç evde olmuyor bi pazar günü evde güzel birşey olsun istiyorum 😂
NurY Balkizinannesitugce yeter bıktım her akşam yemek düşünmekten 😄😄 dün kayınbabamlara gittik bugünde anneme gidiyim diyorum 😄😄
Balkizinannesitugce Bugsbunny1 ay benimde dolabında var biberim aslında zeytinyağlı dinlenmiş nefis olur
Tugce Pamuk_bebegim42 Ispanak 2 günden fazla bekletilmez de ısıtılmaz da. Bekletilme meselesi bakteri üremesiyle alakalı ama ısıtılması nitrat ile alakalı. Ispanak ısıtılırsa nitrit açığa çıkar ve bu bildiğiniz zehirdir.